Handbol

Operació: rematada

Handbol. El Bordils visita la pista del Ciudad Real amb ganes d'aconseguir la sisena victòria consecutiva i l'objectiu de segellar la permanència a plata

Quinze dies sense partits han servit al Bordils per assimilar el que va aconseguir en les cinc últimes jornades. Que no és poc. L'equip de Pau Campos va sumar cinc victòries consecutives –amb les quals iguala la seva millor ratxa a plata– i pràcticament es va assegurar la cinquena temporada en la segona màxima categoria de l'handbol espanyol. D'avui fins a final de temporada ja només li falta segellar la permanència de manera matemàtica i donar per rematada una altra temporada d'excepció. El miracle de Bordils, com qualificava Pau Campos en una piulada el que ha fet el seu equip des de l'ascens a plata, tindrà continuïtat. Molt probablement sense ell a la banqueta, tot i que encara no es pot confirmar la seva marxa a Romania, d'on hauria rebut una oferta molt temptadora.

Després d'aquest breu descans en la competició, el Bordils visita avui el Ciudad Real al Quijote Arena (18.30 h). Campos assegura que l'aturada ha anat molt bé a l'equip per carregar piles: “Hem pogut descansar i desconnectar després de cinc setmanes d'alta exigència competitiva que ens han servit per allunyar-nos de la part baixa de la classificació.” Però que el Bordils ja tingui la feina feta no significa que s'hagi de prendre les sis jornades restants amb desgana. D'entrada, perquè a la pista manxega hi pot aconseguir la seva millor ratxa a plata amb una sisena victòria consecutiva, i millorar la sèrie de cinc triomfs que va aconseguir entre les jornades 5 i 9 de la seva temporada de debut. Als jugadors, a més, els motiva especialment que pugui arribar en una pista històrica com la del Ciudad Real, on s'han viscut grans vetllades d'handbol de la màxima categoria. “Ara tot ho veiem diferent. Pràcticament tenim la feina feta, i només fa falta rematar-la. Però tenim altres projectes, com ara intentar superar les cinc victòries consecutives o guanyar al Quijote Arena, on s'han guanyat copes d'Europa”, admet Campos.

El rival del Bordils arriba al partit carregat de pressió després de quatre derrotes consecutives que l'han allunyat de la zona de promoció d'ascens. El Ciudad Real és el setè classificat i el primer d'un conjunt de quatre equips empatats a 24 punts. Amb un punt menys, fins i tot el Bordils l'avançaria en la classificació en cas de victòria.

Pau Campos tindrà les absències per motius laborals de Mario Martínez, Marc Combis i Oriol Masmiquel.

PAU CAMPOS

Hem pogut descansar i desconnectar després de cinc setmanes d'alta exigència competitiva
Tenim altres projectes, com ara superar les cinc victòries consecutives i guanyar al Quijote Arena
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)