Handbol

Handbol

Copa EHF

Apropar-se als quarts

Handbol. El Fraikin Granollers rep el Göppingen alemany, el líder del grup B de la copa EHF, i ha de guanyar per fer un altre pas endavant per assegurar-se la segona posició

El Fraikin Granollers rep el líder del grup B de la copa EHF, el Frisch Auf Göppingen alemany (19 h), amb la intenció de lluitar per la victòria i apropar-se una mica més als quarts de final de la segona competició europea. Els vallesans ocupen la segona posició i l'han de mantenir en les dues jornades que falten. El conjunt alemany ha guanyat els quatre partits que ha disputat i ja està classificat per als quarts però per assegurar-se la primera posició necessita un punt.

El tècnic del Fraikin Granollers, Carlos Viver, té molt clar que el Göppingen sortirà a totes: “En competició europea ningú fa un viatge així per passar l'estona. Vindran a fer-ho bé i a assegurar-se el lideratge.” En la primera volta els vallesans van fer un bon partit a la pista del conjunt alemany i van tenir possibilitats de guanyar però al final van perdre ajustadament per 29-28. Viver comenta: “Allà, encara que ens va costar vam fer un bon partit en atac. A casa haurem de repetir-lo.” L'entrenador del Granollers recupera el pivot Adrià Figueras, que es va lesionar a la pista del Porto fa tres setmanes i s'ha recuperat més ràpid del que s'esperava tot i que no està al cent per cent.

Handbol. copa EHF Grup B

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Göppingen 10 5 5 0 0 151 127
2 Fraikin Granollers 4 5 2 0 3 144 141
3 Porto 4 5 2 0 3 131 140
4 Midtjylland 2 5 1 0 4 131 149
Darrera actualització: 26-03-2017 20:32:41
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)