Handbol

La primera junta de Fort, a Sarrià de Ter

Federació catalana. Les competicions i els arbitratges són ara mateix la prioritat d'un equip que vol acostar-se als clubs i al territori

La primera reunió de la junta directiva de la Federació Catalana d'Handbol que presideix Jaume Fort es va fer ahir a Sarrià de Ter. Formen part de l'equip de l'exporter el grupista Mariano Pérez (delegació de Girona), la presidenta de la Unió Esportiva Sarrià Alícia Garcia (mutualitat i serveis mèdics), i l'extresorera i ara a la junta gestora del Bordils Manela Blázquez (assessoria jurídica).

“S'ha fet molt bona feina, s'ha treballat molt i s'ha anat gairebé club per club. Estem molt satisfets amb els resultats, sembla que la gent estava pel canvi més que anar amb uns o els altres. Dotze anys del mateix... La gent volia un canvi” va dir Alícia Garcia, que va exercir d'amfitriona de la primera trobada de la junta. “La nostra campanya s'ha basat a acostar-nos als clubs i ser més propers. El secretari va proposar fer aquesta primera reunió a Girona i quan em va demanar on podríem anar li vaig dir que a casa meva”, explicava la presidenta de la UE Sarrià, que seguirà exercint el càrrec al seu club. “Hi haurà la seu de la federació i les seus territorials, però la idea és anar al territori. No només els que som de fora sinó que els clubs vegin que ens hi volem apropar”, va argumentar Garcia.

L'anàlisi de la campanya i les eleccions, la situació actual de la federació i les competicions i arbitratges, que “són ara mateix la prioritat”, van ser els punts de l'ordre del dia de la reunió celebrada a Sarrià de Ter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)