Handbol

L'Augi segueix a la seva

1a estatal. Triomf contundent, el vuitè seguit, a la pista del primer equip que va ser capaç de prendre algun punt al Sarrià aquest curs

PAL. SALICRU 22 AUGI SARRIÀ 30

H. PALAUTORDERA SALICRU:Valls, Puig, Hortelano (1), Deumal (3), Cañellas (1), Casado, Sallés, Paniagua (3), Perapochs (2), Blázquez, Sala (3), Morales (9) i Bosacoma.AUGI UE SARRIÀ:Guitart, Suárez (9), Pórtulas (3), Palomeras (3), Junquera, Martí Arnau (4), Ballester, Mariscal (4), Esain, Moreno, Lozano (1), Díaz, Serrano, Pere Arnau (5) i Tores (1).PARC.:2-3, 4-6, 4-8, 8-11, 9-14, 12-17, 13-19, 15-22, 17-23, 19-25, 20-28 i 22-30.ÀRBITRES:Monjo Ortega i Jaramillo Olivar (Madrid). Exclusions a Hortelano (2), Cañellas, Paniagua, Perapochs i Morales; Suárez, Ballester, Esain, Díaz, Pere Arnau (2) i Torres.

L'Augi Sarrià va enllaçar el vuitè triomf seguit en la lliga, 22-30 a la pista de l'equip que va trencar la ratxa inicial dels sarrianencs en la primera volta. El 25-26, sorprenent, va arribar en la desena jornada i va obrir una sèrie de tres derrotes en cinc partits que van fer caure l'Augi del primer al quart lloc.

El 4-8 en la primera meitat, després d'unes accions defensives enllaçades, va permetre el conjunt de Carles Morales desequilibrar el partit, abans que l'expulsió del porter local fes embogir el duel, amb vermella a Pere Arnau –havia rebut la falta de l'expulsió local– inclosa. “Encara no hem fet res. Aquest partit era una mica psicològic, però hem de seguir a la nostra, no perdre cap punt i esperar que el Sant Martí Adrianenc punxi”, va dir el tècnic, que sentenciava: “Si perdem algun punt, la distància serà insalvable.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)