Ciclisme

Ciclisme

Volta a Catalunya

Valverde, el senyor de la Volta

Ciclisme. El murcià guanya a Barcelona la seva tercera etapa i conquereix la 97a edició amb una autoritat incontestable i gràcies al suport de Marc Soler, tercer a la general i millor jove

El murcià Alejandro Valverde (Movistar) s'ha emportat l'última etapa pel circuit de Montjuïc, a Barcelona, i s'ha adjudicat la 97a edició de la Volta Ciclista a Catalunya –la segona en el seu palmarès–, on ha demostrat ser el més fort i atrevit de l'elenc de primeres espases que han participat a la ronda catalana. El vilanoví Marc Soler (Movistar) ha pujat al podi com a tercer classificat de la general i millor jove.

Valverde no només ha defensat l'avantatge de 53 segons sobre Alberto Contador, que ha repetit el segon lloc aconseguit en la passada edició, sinó que l'ha ampliat en 1 minut i 3 segons gràcies als 10 segons de bonificació que dona una victòria d'etapa, la tercera en la present edició de la Volta.

L'etapa de Barcelona, de 138,7 quilòmetres amb un final amb vuit voltes al circuit de Montjuïc, no ha decebut els seguidors. Fins i tot Chris Froome (Sky), que s'ha volgut rescabalar del desastre de dissabte, ha atac per aconseguir la seva primera victòria a la capital catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)