Rugbi

Victòria important del Barça en la lluita per la permanència

Rugbi. Va guanyar 33-20 un rival directe i va posar cinc punts més entre els dos equips

BARÇA 33 CAJASOL 20

FC BARCELONA:Miniño, Du Toit, Sanz, Murciano, Cruz, Montes, Collopy, Auwerda, Pezet-Poux, Marx, Ponisio, Barbarit, Losada, Granell i Pla. També van jugar Alcides, Manas, Vilaseca, Martínez i Gómez.CAJASOL:Martínez, C. Forte, Herrero, Mourano, Ortega, Aguilera, Echecopar, Rodríguez-Tabernero, Mazo, Domínguez, Rodríguez, García, Vázquez, Hepburn i Moreno. També van jugar F. Forte, Acosta, León, Kudsi, Delgado, Fernández i Bolaños.MARCADOR:5-0 (15') Pla. 5-5 (36') Vázquez. 5-7 (36') Mazo. 10-7 (38') Pla. 10-10 (40') Mazo. 15-10 (45') Marx. 20-10 (50') Granell. 20-15 (53') Echecopar. 20-17 (53') Mazo. 23-17 (64') Marx. 23-20 (66') Mazo. 26-20 (67') Marx. 31-20 (69') Losada. 33-20 (69') Marx.ÀRBITRE:Atorrasagasti.COMENTARI:El Barça va aconseguir una important victòria contra un rival directe en la lluita per evitar el descens. Els blaugrana es van imposar 33 a 20 contra el Cajasol i van posar cinc punts més d'avantatge entre els dos equips. El domini en el primer temps va ser per als locals, que es van avançar amb un assaig sense transformació en el minut 14. El Cajasol va capgirar el resultat i, després del 10-7 a favor del Barça, va igualar el partit abans del descans. En la represa, el Barça va dur la iniciativa i va sentenciar el partit. També va aconseguir la bonificació ofensiva i va evitar la bonificació defensiva del Cajasol.