lliga europea

El campió assalta el Palau

Handbol. El Fraikin resisteix només 25 minuts contra el Göppingen i pràcticament s'acomiada d'Europa en un partit en què els vallesans es van veure sobrepassats en tots els aspectes

FRAIKIN 27 GÖPPINGEN 35

FRAIKIN GRANOLLERS:Álamo, Cabanas (3), Marc Garcia (2), Ferrer, Arnau Garcia (4), Resina (2), Silva (1) –equip inicial–, Porras (3), Pérez (2), Figueres (3), Cañellas (4), Sastre, Gassama (1) i Kasal..GÖPPINGEN:Prost, Kneule (1), Barud (1), Sesum (2), Schiller (8), Pfahl (6), Halen (7) –equip inicial–, Schoch, Späth (1), Kaufmann (8), Rutschmann i Schöngarth.PARCIALS:3-3, 4-5, 6-7, 9-9, 11-11, 11-14 –equip inicial–, 13-17, 14-20, 18-23, 2025-, 24-31 i 27-35.ÀRBITRES:Opava i Valek. Van excloure Ferrer, del Granollers, i Kneule (2), Späth i Sesum, del Göppingen.PÚBLIC:2.400.

5 1 0 4 131 149

El Fraikin Granollers va fer un pas enrere en la lluita per jugar els quarts de final de la copa EHF encaixant una derrota sense pal·liatius contra l'actual campió, el Göppingen. Després de 25 minuts d'igualtat absoluta els alemanys van fer tota una exhibició de recursos ofensius que va deixar contra la lona els vallesans. Totes les solucions per les quals va apostar Carlos Viver van topar contra la solidesa del rival. El Fraikin haurà de guanyar l'última jornada a la pista del Midtjylland i esperar una carambola en els altres grups que li permeti passar als quarts.

La primera part va ser un intercanvi de cops jugat a alta intensitat en què la velocitat va acabar afavorit els alemanys amb un 0-3 de parcial en els últims cinc minuts. Els extrems Halen i Schiller –deu gols entre tots dos– van ser un malson només superat en algunes accions per les aturades de Prost, que va deixar secs els llançadors del Granollers. Els de Viver van defensar bé en estàtic i van saber córrer també en accions en què fins i tot Marc Garcia va saber completar les jugades. Però en atac ni Silva ni Cañellas ni Gassama ni Kasal van amenaçar la porteria rival, i quan ho van fer Prost va mostrar-se com un porter monumental, sobretot en els llançaments alts. L'equip, tot i aquesta deficiència, va mantenir-se viu, amb bona actitud, amb agressivitat i amb Álamo també jugant a un alt nivell fins que els contraatacs dels alemanys van trencar tota l'estratègia local en tres jugades (11-14).

En la segona part hi havia certs motius per a l'esperança, però el Göppingen va fer un parcial de 2-6 (13-20) que va convertir la victòria en una utopia. Els llançadors Kaufman i Pfahl van agafar el relleu als extrems i van torturar la defensa catalana una jugada rere l'altra. Viver va apostar per jugar sense porter i hi va haver una petita reacció (20-24), però després de dos gols seguits des de mig camp de Pfahl el partit es va convertir en un monòleg dels alemanys, que es van assegurar la classificació.

Estàvem molt mentalitzats que avui podíem fer un bon resultat i per això el partit i el resultat és un cop molt gran per a nosaltres
En la segona part ens hem deixat anar quan hem vist que no sortia res bé, és normal