Atletisme

Record de la flama olímpica

Atletisme. La Marató d'Empúries commemora els 25 anys del desembarcament de la flama olímpica a l'antiga ciutat grega en la catorzena edició, que tindrà lloc el 30 d'abril

La catorzena edició de la Marató d'Empúries inclourà un acte simbòlic de record a l'arribada de la flama olímpica el 1992, fa 25 anys. El traçat previ a l'inici de la prova, que té lloc pel mig de l'antiga ciutat grega, estarà encapçalat per un corredor que portarà la torxa que es va utilitzar quan la flama olímpica va desembarcar a Empúries, el 13 de juny de 1992.

La prova, que ahir va ser presentada a Empúries, tindrà lloc el proper 30 d'abril, i l'organització preveu una participació que podria superar els 1.700 atletes, entre les diferents proves. La cursa reina tornarà a ser la marató, que l'any passat va haver de ser suspesa a causa del temps. També es farà la mitja marató, puntuable per al campionat de Catalunya, i la cursa de 10 km. Els recorreguts mantenen un traçat urbà que aprofita al màxim la façana litoral de l'Escala. Les inscripcions continuen obertes. La jornada anterior tindran lloc diferents curses per a corredors d'entre 7 i 14 anys, i amb distàncies entre els 800 m i els 1,8 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)