Handbol

Handbol

Lliga de Campions

L'hora de la veritat

Handbol. El Barça Lassa i el Kiel han traçat dues trajectòries totalment oposades en la lliga de campions, però com el curs passat es tornaran a jugar a partir d'avui una plaça en la final a quatre

Com el curs passat, els dos colossos de l'handbol europeu, el Barça Lassa i el Kiel, dotze títols entre tots dos, es tornaran a jugar una plaça per a la final a quatre de Colònia. El primer assalt serà aquesta tarda a l'Sparkassen-Arena (17.30 h), on l'expedició blaugrana intentarà obtenir un resultat positiu que no l'obligui a haver d'apel·lar a la màgia del Palau (dissabte 29) per protagonitzar una d'aquelles remuntades heroiques. L'any passat, per exemple, el 33-30 del santuari blaugrana no va ser suficient per eixugar els cinc gols d'avantatge (29-24) que arrossegava el conjunt d'Alfred Gislason del partit d'anada.

El Barça i el Kiel han traçat dues trajectòries totalment oposades en la fase de grups. L'equip català va assolir el lideratge (12 victòries, un empat i una derrota), que li va permetre accedir directament a quarts de final sense haver de passar el tràngol dels vuitens de final. El Kiel, en canvi, no va poder passar del cinquè lloc, amb un balanç molt discret: 5 victòries, 2 empats i 7 derrotes. En els vuitens de final, va eliminar el Rhein-Neckar (24-25 i 26-24). No obstant això, els duels de la lligueta entre el Barça i el Kiel es van resoldre amb resultats molt ajustats (26-25 al Palau i 27-27 a l'Sparkassen-Arena). El tècnic blaugrana Xavi Pascual és perfectament conscient de la dificultat del repte: “Al Kiel mai se'l pot donar per mort. Estem parlant d'un equip que té una plantilla extraordinària i que, a més, sempre és hipercompetitiu. Ells tenen clars els seus objectius, i ara els tenen enfocats cap al nostre partit. Nosaltres també els tenim enfocats cap a ells; veurem què passa.”

El Kiel afrontarà l'eliminatòria sense el seu referent, el central Domagoj Duvnjak, que dimarts va passar per la sala d'operacions per una lesió a la ròtula. “Serà difícil afrontar aquesta part de la temporada sense Duvnjak, però no tenia sentit esperar més temps per operar-se”, ha admès Gislason. Per part blaugrana, Pascual s'ha traslladat a Kiel amb tota la plantilla excepte Andersson, que també va haver de ser intervingut d'una lesió lligamentosa al genoll. Gonzalo, que es va trencar un dit de la mà esquerra el 12 d'abril, és dubte i també s'ha desplaçat a Alemanya el tercer porter, Gerard Forns.

LA PRÈVIA

Al Kiel mai se'l pot donar per mort. Té una plantilla extraordinària i són hipercompetitius
Xavi Pascual
entrenador del barcelona lassa
És el partit més important de la temporada, però estem preparats
Filip Jícha
lateral del barcelona lassa

El Veszprém i el Vardar s'avancen

El Veszprém, que va superar el Montpeller per 26-23, i el Vardar, que va vèncer el Flensburg a domicili per 24-26, són una mica més a prop de la final a quatre de Colònia. A més del Kiel-Barça, avui també es jugarà l'altre partit d'anada de quarts entre el Pick Szeged i el PSG (17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)