Rugbi

Rugbi

El Barça se salva

Rugbi. La victòria de la Santboiana contra el Getxo permet que el Barça se salvi tot i la derrota a Gernika

GERNIKA 40 BARÇA 28

GERNIKA:Martínez, Fordham, Jurado, Katoa, Zabala, Magunazelaya, López, Bast, Eskolar, Domínguez, Es Shaeb, Silva, Pichler, Palisa i Albizua. També van jugar Bilbao, Larrabeiti, Olaeta, Ortiz i Del Bosque.FC BARCELONA:Miniño, Du Toit, Sanz, Moreno, Cruz, Collopy, Gómez, Auwerda, Cambiaso, Marx, Pla, Barbarit, Granell, Ponisio i Martínez. També van jugar Domingo, Terrera, Guerrero, Farge, Pezet i Steward.EVOLUCIÓ DEL MARCADOR:5-0, 7-0, 7-3, 7-6, 7-11, 12-11, 17-11, 19-11, 19-16, 19-21, 24-21, 26-21, 31-21, 33-21, 38-21, 40-21, 40-26 i 40-28.ÀRBITRE:Castro.

El Barça jugarà la propera temporada a la divisió d'honor, tot i la derrota d'ahir en l'última jornada al terreny de joc del Gernika. La Santboiana va acabar fent un favor als blaugrana. La victòria contra el Getxo va significar, de retruc, la permanència del Barça, ja que l'equip necessitava com a mínim un empat per dependre.

L'equip, entrenat ara per Tommy Garcia, va sortir al camp motivat però tot i la seva irregularitat, constant durant tota la temporada, va remuntar el 7-0 de sortida dels bascos amb tres cops de càstig de Marx. Abans del descans el Gernika es va tornar a avançar (12-9).

En el segon temps l'equip va saber aprofitar una exclusió del Gernika per fer dues marques pràcticament seguides gràcies a Du Toit i Pla i avançar-se (19-21) quan faltava mitja hora. La permanència estava a tocar. El Gernika, però, va reaccionar i va fer-ho de valent quan va recuperar un altre cop els 15 jugadors al camp i amb tres marques va capgirar un altre cop el resultat del partit.

Amb tot, les notícies que arribaven del Baldiri Aleu eren bones i serà finalment el Getxo l'equip que farà la promoció i el Cajasol el que perdi la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)