Golf

Parker s'endú el títol a Sitges

Golf. Va superar Nordqvist en el quart forat del ‘play-off', després d'un empat triple

Florentyna Parker va aconseguir una victòria treballadíssima en el Mediterranean Ladies Open, disputat al Club de Golf Terramar de Sitges. La jugadora anglesa no va assegurar-se el títol fins al quart forat del play-off de desempat, després d'haver acabat la quarta jornada amb 66 cops i un targeta final de 269 (-15). La sueca Anna Nordqvist i la navarresa Carlota Ciganda també van acabar amb -15, tot i que Ciganda va desaprofitar una oportunitat d'or en el forat 18 per aconseguir la victòria. Després d'aproximar la bola a un metre de la bandera, la navarresa va errar el putt per només dos centímetres, i això va significar el triple empat. La líder en la jornada de dissabte, l'anglesa Melissa Reid, es va enfonsar amb 73 cops en l'última jornada i va acabar cinquena.

En el play-off, al qual també va estar a punt d'afegir-se Azahara Muñoz, que va fer només un cop més, Ciganda va ser la primera descartada, en fallar altre cop dins el green. Les seves rivals no ho van fer i van forçar encara tres forats més de desempat. No va ser fins al quart forat que Parker es va assegurar la victòria. La catalana Gemma Fuster va millorar en cinc cops la seva targeta de dissabte (78), però no va poder millorar el 70è lloc, amb 295 en total.

Quarta jornada
1a Florentyna Parker (Ang)
269 (-15)
2a Anna Nordqvist (Sue)
269 (-15)
2a Carlota Ciganda (Esp)
269 (-15)
4a Azahara Muñoz (Esp)
270 (-14)
5a Pamela Pretswell (Esc)
272 (-12)
5a Melissa Reid (Ang)
272 (-12)
7a Holly Clyburn (Ang)
273 (-11)
8a Hannah Burke (Ang)
274 (-10)
70a Gemma Fuster (Cat)
295 (+11)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)