Waterpolo

Waterpolo

Lliga de Campions

El Barceloneta tanca un cicle

Waterpolo. L'equip mariner, ja sense possibilitats de classificar-se per a la final a sis, mirarà d'acomiadar-se de la lliga de Campions amb una victòria a la piscina del Partizan de Belgrad

L'Atlètic Barceloneta tancarà avui, abans del que voldria, la seva participació en la lliga de campions, en què buscarà vèncer el Partizan a l'Sport Center Banjica de Belgrad, on no ha guanyat mai. Passi el que passi, l'equip mariner no millorarà el quart lloc que ocupa en la fase de grups i, per tant, quedarà fora de la fase final per primer cop en cinc temporades. Un quadrienni memorable que intentarà reprendre el curs vinent. Després de l'últim partit europeu a la piscina de Sant Sebastià, el president de l'Atlètic Barceloneta, Julián García, admetia que havien hagut de fer les coses molt bé per lluitar contra rivals més poderosos econòmicament i sobreposar-se a les baixes de jugadors clau com Felipe Perrone, Chalo Echenique i Albert Español. En tot cas, va avançar que ja estaven treballant per mantenir el llistó: “El cicle a Europa és exigent i ara toca construir un nou projecte fins al 2020.”

El més interessant de la jornada final del grup B és la pugna de l'Eger i el Jug per la segona plaça darrere un intocable Pro Recco. En l'altre grup, el Szolnoki i l'Olympiacòs ja estan classificats, i el tercer lloc se'l jugaran el Brescia i l'OSC Budapest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)