Lliga de Campions

Victòria de prestigi

Waterpolo. L'Atlètic Barceloneta clou la fase de grups de la lliga de campions amb una victòria treballada i merescuda a Belgrad

PARTIZAN 4 BARCELONETA 8

PARTIZAN:Dobozanov, Radanovic (1), Jankovic (1), Repanovic, Lazic, Toholj, Drasovic, Jaksic (1), Tanaskovic, Stojanovic, Radojevic (1) i Brakocevic.BARCELONETA: DaniLópez Pinedo, Famera (5), Rasovic, Munarriz, Larumbe, Minguell, Roca, Rasovic, Bustos, Fernández, Mallarach (1), Lozina i Linares.PARCIALS:0-1, 1-2, 2-3 i 1-2.ÀRBITRES:Achladiotis i Haentschel.

L'Atlètic Barceloneta es va acomiadar ahir de la lliga de campions de waterpolo amb una victòria de prestigi a Belgrad (4-8). L'equip, que ja no tenia possibilitats de classificar-se per a la final a sis, va jugar un partit excel·lent, sobretot en defensa. En atac, Famera (5 gols), va ser el més letal.

Mallarach, amb l'esquerra, va inaugurar el marcador (0-1) en el primer quart i en el segon el jove boia Luka Lozina va ser decisiu amb dos gols més. Després del descans, dues dianes seguides de Famera van deixar el partit gairebé resolt (1-5).

López Pinedo i Linares, que es van repartir els minuts sota els pals, van fer aturades excel·lents, i tot i una petita reacció dels locals (4-6) en l'últim quart, l'aparició una altra vegada de Famera, amb dos gols més, va posar fi a les il·lusions dels joves del Partizan.