Patinatge

Mouilleron parla català

Patinatge artístic. Onze conjunts competeixen avui i demà en l'europeu de grups de xou, amb l'Olot com a favorit per assolir el seu dotzè títol i possibilitats de podi en grups grans i les altres modalitats

Nantes és el centre d'atenció del patinatge artístic per a grups de xou, amb el campionat d'Europa al municipi de Mouilleron le Captif, amb 11 conjunts catalans competint en les quatre modalitats (grans i quartets demà i petits i juvenils avui) a Le Véndespace.

Campió continental per onzena vegada fa un any a Matosinhos, l'Olot busca el dotzè títol amb una coreografia, Soc innocent, que fins ara s'ha mostrat a anys llum de les de la resta aquest 2017 per la seva espectacularitat: va fer 96,9 en l'estatal a Lleida. El Girona i el Masnou, segon i tercer en els dos darrers campionats estatals, intentaran demà acompanyar les garrotxines al podi –seria un autèntic daltabaix que no hi fossin– després que les maresmenques fossin quartes el 2016 i les gironines passessin directament al mundial pels criteris de classificació de la FEP, quan van acabar segones en la seva segona experiència mundial (bronze en la primera un any abans).

L'hegemonia catalana s'estén a la resta de modalitats, amb 11 de les 12 places que tenia el patinatge estatal per competir a Nantes. I també les possibilitats de triomf i de pujar al podi. El Maçanet és l'equip revelació de grups petits i ha guanyat els tres títols disputats (gironí, català i estatal) en el seu primer any en aquesta especialitat mentre que, en juvenils, els favorits són el Reus i el Bescanó, que s'han repartit els títols. Per 1,1 punts les reusenques –plata en el darrer europeu– van guanyar l'estatal fa un mes a Alcoi i, per tres, les del Gironès –quartes–, el català.

Grups grans
CPA Olot
‘Soc innocent'
CPA Girona
‘Esclaus de la riquesa'
PA el Masnou
‘La dictadura del cos'
Grups petits
CP Maçanet
‘Try again?'
CPA Tona
‘Infàmia'
CPA Ripollet
‘M'endevines'
Grups juvenil
Reus Deportiu
‘Cluedo'
CP Bescanó
‘Tic-tac'
CPA l'Aldea
‘Plora'
Grups quartets
AP Lliçà de Vall
‘Elles!'
PA el Masnou
‘Poma de la discòrdia'
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)