Handbol

Handbol

Lliga de Campions

Festa completa al Palau

Lliga de campions. El Barça, amb un Gonzalo incommensurable, fa una defensa de manual i es torna a guanyar l'accés a la final a quatre de Colònia en superar el Kiel amb autoritat

barça lassa 23 thw kiel 18

FC BARCELONA LASSA:Gonzalo; Tomàs (4), Mem (1), Sorhaindo (1), Viran Morros, Jícha, Rivera (7, 3 p.) –set inicial–; Ristovski (p.s.), Entrerríos (1), N'Guessan (1), Syprzak (2), Jallouz, Lazarov (3), Saubich, Ariño (1) i Noddesbo (2).THW KIEL:Landin; Ekberg (4, 1 p.), Vujin (4, 2 p.), Bylik (2), Wiencek (1), Weinhold (1), Dahmke –set inicial–; Toft Hansen, Dissinger, Brozovic (2), Nilsson (2), Lackovic (1), Santos (1) i Wolff (p.s).PARCIALS:2-1, 6-3, 7-4, 9-6, 11-7, 13-9; 14-10, 16-11, 17-13, 19-14, 21-17 i 23-18.ÀRBITRES:Jurinovic i Mrvica. Exclusions: Jícha (27') i Jallouz (56'), per part del Barça; i Brozovic (18' i 24'), per part del Kiel.PÚBLIC:7.083, la millor entrada al Palau des del 2002.

El Barça tornarà a la final a quatre de Colònia (3 i 4 de juny) amb tot mereixement després d'un triomf coral i molt treballat contra el Kiel, que, a diferència de l'any passat, no va poder esguerrar la festa al Palau Blaugrana. Tal com era d'esperar, l'afició va respondre a la crida i es va convertir més que mai en el vuitè jugador. El conjunt blaugrana va saber jugar amb paciència en atac, es va defensar amb molta disciplina i ordre i sota els pals va tornar a tenir un Gonzalo Pérez de Vargas incommensurable. Només setze dies després de l'operació al dit petit de la mà esquerra, el porter del planter va rendir a un nivell altíssim durant tot el partit, es va fer notar en els moments més delicats i, amb vint aturades, va ser un dels protagonistes del duel. La gesta del conjunt català, a més, deixarà la fase final sense representació alemanya per primer cop en vuit edicions. L'equip de Xavi Pascual ja havia remuntat el desavantatge de dos gols de l'anada (28-26) a la mitja part (13-9) i durant tot el segon temps no va baixar en cap moment de la diferència de tres dianes.

La posada en escena va ser immillorable, i la presència de Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals, tota una declaració d'intencions. Amb un joc d'atac coral i una defensa molt ajustada amb Sorhaindo, Viran i un motivadíssim Jícha a la part central, el Barça va fer una primera estocada amb un contraatac culminat per Valero (6-3). La intensitat era brutal i el conjunt blaugrana va trobar escletxes des de la segona línia amb els pivots i els extrems com a protagonistes. Els jugadors de primera línia semblaven encara atemorits després de la batalla que van viure a l'Sparkassen Arena. Sense el seu director de joc habitual, el lesionat Duvnjak, el Kiel no trobava la fórmula en atac i l'equip català aconseguia una màxima diferència de 5 gols (13-8) amb un altre contraatac segellat per Ariño. Al límit del descans, Vujin, que no es va mostrar tan eficaç com en l'anada, va salvar el Kiel del naufragi amb un gol en l'últim segon (13-9).

Després de la represa, el Kiel va avançar la seva defensa amb la intenció de desconnectar el balanç ofensiu local. Cada atac costava Déu i ajut. El partit era de tall eminentment defensiu i el Barça alentia el ritme conscient que els dos gols de diferència serien suficients per capgirar l'eliminatòria, ja que el Kiel en cap cas superaria els 26 gols dels catalans en l'anada. Tomàs, amb un gol des de l'extrem, i Noddesbo, amb un fly, feien esclatar el Palau fins al punt de màxima ebullició (16-11). El Kiel ho intentava de totes maneres i el duel de porters –Gonzalo i Landin– estava servit, però el Barça va fer més mèrits i tornarà a Colònia per sisena vegada en vuit edicions en ple procés de reconstrucció.

ELS VESTIDORS

Estic molt satisfet, sobretot perquè hem ensenyat com s'han de guanyar els partits d'handbol
Xavi Pascual
entrenador del fc barcelona lassa
Ha estat la meva millor tarda al Palau. Les sensacions són indescriptibles, per explicar-les als fills
Gonzalo Pérez de Vargas
porter del fc barcelona lassa
El Barça ha estat millor i s'ha classificat per a la final de Colònia amb tot mereixement
Alfred Gislason
entrenador del thw kiel

El PSG en fa prou amb un empat (30-30)

El París Saint-Germain, el gran favorit al títol, va fer bons els 3 gols de marge del partit d'anada (27-30) i en va fer prou amb un empat a 30 contra el Pick Szeged en l'Stade Pierre de Coubertain per segellar la seva segona classificació consecutiva per a la final a quatre. Mikkel Hansen, amb set gols, i Luka Karabatic, amb sis, van ser els màxim golejadors locals. Avui es coneixerà l'últim classificat per a la fase final amb el partit de tornada entre en Montpeller i el Veszprém (18.30 h). En el primer assalt, el conjunt de Xavier Sabaté va vèncer per 26-23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)