Atletisme

Atletisme

L'arribada de la flama olímpica, a Empúries

Atletisme. 1.896 participants entre totes les proves de la 14a Marató, que commemora el 25è aniversari de la torxa de Barcelona 92 a la ciutat grega

Jordi Alsina (L'Esportiu Torelló) i Ana Cristina Constantin van ser els vencedors de la 14 Marató d'Empúries, que va reunir 1.896 participants entre totes les curses organitzades el cap de setmana –les infantils van ser dissabte–, durant el qual es va commemorar el 25è aniversari de l'arribada de la torxa olímpica de Barcelona 92 al mateix escenari des d'on sortia la prova. L'atleta local i campiona de Catalunya júnior dels 60 tanques, Àfrica Radsma, va encapçalar la comitiva de tots els atletes a la sortida, amb una torxa a la mà i passant pel mig de la ciutat grega d'Empúries. Jordi Rabionet i Manel Cabanillasi i Cristina Prat i Isabel Abril van ser segons i tercers de la marató, que el 2016 no es va poder disputar per la forta tramuntana.

Els corredors de La Sansi van ser els dominadors de la mitja marató, que proclamava els campions de Catalunya de l'especialitat, amb les victòries de Nour Radouane i Janet Becerra, completades amb el tercer lloc de Raquel Parrado, també del club de Josep Lluís Blanco.

Daniel Meumann i Ilaria Fantigrossi van ser els vencedors dels 10 km, mentre que els millors locals van ser Martí Callol en la marató, Sebastien François i Claudia Baudry en la mitja i Desi Mateos i Marili Yamilet Banegas en els 10 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)