Més esport

Hoquei en línia

lliga europea femenina

El Cent Patins guanya la lliga europea femenina

Hoquei en línia. El Rubí es va adjudicar la primera edició en vèncer en la final (4-6) Les Phénix Ris-Orangis franceses, el conjunt amfitrió

El Rubí Cent Patins va guanyar la primera edició de la lliga europea femenina en imposar-se en la final a Les Phénix Ris-Orangis franceses per 4-6. Les vallesanes van superar les amfitriones en una gran primera meitat en què van remuntar el seu gol iniciar. El Cent Patins va fer tres gols en tres minuts i es va situar amb un 1-3. En el descans es va arribar al 2-5. En la segona meitat el conjunt local va buscar l'empat però el Rubí va saber mantenir-se a davant i es va emportar el títol. Shauny Ortega va marcar tres gols, mentre que Ana Sierra en va anotar dos i Ainhoa Merino en va fer un.

El Rubí va fer una bona fase de grups en què va ser segon darrere del Ris-Orangis. En el partit que els va enfrontar van empatar (1-1) i les franceses van guanyar en els penals. El Cent Patins va guanyar els altres dos rivals del grup, el L&L Riga letó per 12-2 i el Taurus Buja italià per 3-1. En la semifinal el Rubí es va enfrontar al primer de l'altre grup, el Panteras de Valladolid, i després d'acabar el partit empatats (1-1) el va derrotar en els penals. El Panteras Valladolid va acabar tercer.