Handbol

Handbol

Campionats de Catalunya

Històric ple al sis

Campionats de Catalunya. El KH-7 Granollers ha guanyat els sis títols catalans de base, una fita que mai havia assolit. És un reflex de la gran feina que fa el club amb el planter

Sis títols catalans de base en joc i sis títols guanyats pel KH-7 BM Granollers. Al llarg del mes d'abril, el club vallesà ha estat campió de les categories juvenil, cadet i infantil, tant masculina com femenina. Mai en la seva història havia aconseguit aquesta fita, que és un bon reflex de la gran feina que s'està fent amb el planter. Tots aquests equips es van classificar per a les fases de sector del campionat d'Espanya de les seves categories que ja s'han començat a disputar.

El cap de setmana de l'1 i 2 d'abril, el Granollers va fer un doblet i els equips juvenils masculí i femení van guanyar el títol català, les noies al Palau d'Esports. El següent campió va ser una setmana després el cadet femení, mentre que el cap de setmana del 22 i 23 van tornar a ser dos els campions catalans: el cadet masculí i l'infantil femení. Finalment, aquest darrer cap de setmana, els dies 29 i 30, el conjunt infantil masculí va completar l'històric sis de sis de títols catalans.

En les tres categories masculines el rival del Granollers en cada final va ser el potent Barça, i en les tres ocasions la victòria va ser per als vallesans. A més, en infantils i en cadets el Granollers va haver de superar dos equips blaugrana, ja que en les semifinals els va tocar el conjunt B i en la final, l'A. El títol més complicat pel que fa al resultat va ser el juvenil, ja que només es va imposar per un gol (25-24) al Barça. En la categoria femenina les vallesanes van superar rivals diferents en les tres categories i el triomf més ajustat va ser l'infantil en què es van imposar per dos gols (17-15) al Felmar la Roca.

Una base de 24 equips

El Granollers sempre s'ha caracteritzat per formar jugadors i tenir bons equips en les categories de promoció que van nodrint els seus primers equips, tant masculí com femení, que militen en la màxima categoria. En aquesta temporada té trenta equips, vint masculins i deu femenins. D'aquests, vint-i-quatre són de categories de base, disset masculins i set femenins.

Aquests èxits històrics de la base en els campionats de Catalunya poden continuar en els campionats d'Espanya de les diferents categories que s'aniran disputant les properes setmanes. El coordinador de la base, Ricard Parera, comenta il·lusionat: “Ens agradaria molt guanyar algun títol estatal o alguna medalla.”

EL PROTAGONISTA

Som el bressol de l'handbol, un club de formació esportiva i personal, quant als valors de l'esport, i nodrim els primers equips amb jugadors de la base
Els jugadors tenen una alta exigència i compromís, i hi ha implicació de les famílies
Ricard Parera
cOORDINADOR DE LA BASE
CATALÀ JUVENIL MASCULÍ
Agramunt 1 i 2 d'abril
Semifinals
Barça - les Franqueses
37-22
Granollers - St. Martí Adrianenc
36-19
Final
Granollers - Barça
25-24
CATALÀ JUVENIL FEMENÍ
Granollers 1 i 2 d'abril
Semifinals
Granollers - Sant Quirze
29-26
Sant Vicenç - la Roca
25-21
Final
Granollers - Sant Vicenç
31-22
CATALÀ CADET MASCULÍ
La Roca 22 i 23 d'abril
Semifinals
Barça A - la Roca
41-36
Granollers - Barça B
43-25
Final
Granollers - Barça A
31-27
CATALÀ CADET FEMENÍ
La Roca 8 i 9 d'abril
Semifinal
Granollers - La Roca
35-25
Gavà - la Roca 1953
30-24
Final
Granollers - Gavà
35-27
CATALÀ INFANTIL MASCULÍ
La Roca 29 i 30 d'abril
Semifinals
Granollers - Barça B
30-23
Barça A - la Roca
41-34
Final
Granollers - Barça A
28-24
CATALÀ INFANTIL FEMENÍ
Ascó 22 i 23 d'abril
Semifinals
Granollers - Sant Vicenç
27-22
La Roca - Ascó
18-11
Final
Granollers - la Roca
17-15
Títols catalans de base
Juvenil masculí
10
Juvenil femení
3
Cadet masculí
12
Cadet femení
5
Infantil masculí
6
Infantil femení
4
Hi ha molta dedicació i il·lusió per part dels entrenadors, que sempre volen millorar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)