Rugbi

La UE Santboiana continua de festa major

Rugbi. El campió de copa, molt seriós en defensa i efectiu en atac, va superar clarament el Cisneros (39-15) i es jugarà l'accés a la final de lliga contra el Salvador

La UE Santboiana continua de festa major. Quinze dies després d'haver conquerit el títol de copa en una jornada heroica a Valladolid, el conjunt del Baix Llobregat va segellar al Baldiri Aleu l'accés a les semifinals de lliga després d'un partit molt seriós en defensa i efectiu en atac contra el Complutense Cisneros (39-15). L'equip de Lewis Williams, doncs, es va redimir de l'eliminació del curs passat, contra el mateix rival i en el mateix escenari (23-25), i ja està a punt per tornar a assaltar Valladolid. El Salvador, absent d'aquesta eliminatòria per haver acabat en primer lloc la lliga regular, ja espera prendre's la revenja i segellar l'accés a la final en el partit que es disputarà el pròxim 21 de maig al Pepe Rojo.

El Cisneros es va avançar gràcies a un cop de càstig, però tot plegat va ser un miratge perquè la Santboiana es desplegava molt bé en defensa i el rival gairebé no passava de la línia de 40 local. De fet, els de Sant Boi, amb ràpids atacs a la mà i un joc versàtil de la línia, van capgirar la situació amb dues marques de Brad Truesdale –una de les quals la va transformar Ethan Thomas Woodmass– i un altra de Fede González, després d'un atac de tota la línia (17-3). En la represa, el Cisneros va fer un pas endavant. Tot i concedir dues marques, la Santboiana continuava ferma en defensa i va sentenciar el duel gràcies a les tres marques de Sam Sturgess, Afa Tauli i Pietro Moreschi, i al bon peu d'Albert Millán. “Hem complert l'objectiu i durant la setmana entrenarem de valent per tornar a guanyar a Valladolid”, va sentenciar el tècnic Lewis Williams.

En l'altra eliminatòria, el Sanitas Alcobendas va superar el Senor (47-24) i disputarà les semifinals contra l'altre equip val·lisoletà, el VRAC Quesos Entrepinares.

LA REACCIÓ

Hem complert l'objectiu i ara entrenarem de valent per tornar a guanyar a Valladolid
Lewis Williams
entrenador de la ue santboiana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)