Tennis

Djokovic no falla a Roma

Tennis. Roland Garros anuncia que no convidarà Maria Xaràpova. La russa es retira quan guanyava el tercer set a la croata Lucic-Baroni

El serbi Novak Djokovic (2) va debutar amb bon peu en el Masters 1.000 de Roma i va derrotar el britànic Aljaz Bedene per 7-6 (2) i 6-2. El seu rival en els vuitens sortirà del duel entre el castellonenc Roberto Bautista, que ahir va vèncer l'ucraïnès Aleksandr Dolgopolov per 6-4 i 6-2, i l'asturià Pablo Carreño (15). El xabià David Ferrer, per la seva banda, està agafant el to i va remuntar contra el toledà Feli López per 4-6, 6-3 i 6-1 i va accedir a la segona eliminatòria. En noies, Maria Xaràpova, que no serà convidada a Roland Garros tal com van anunciar els responsables del torneig, es va retirar contra la croata Mirjana Lucic-Baroni quan guanyava per 4-6, 6-3 i 2-1. La canària Carla Suárez, per la seva banda, va perdre conta la nord-americana Lauren Davis: 6-2, 5-7 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)