Tennis

Badosa es retira a quarts per una lesió

Tennis. Perdia dos a zero en l'últim set quan va notar una punxada als isquiotibials. Avui es jugaran les semifinals

L'empordanesa estarà tres o quatre dies de baixa per una distensió

Paula Badosa va retirar-se en el partit contra la mexicana Renata Zarazua, corresponent als quarts de final del torneig ITF de la Bisbal d'Empordà. La jugadora de Begur perdia en el tercer set per dos jocs a zero quan, corrent per tornar una deixada, va notar una punxada als isquiotibials que la va obligar a abandonar (7-6, 6-1 i 2-0). A la tarda es va sotmetre a una revisió mèdica en la qual li van diagnosticar una petita distensió. El temps de baixa per a Badosa serà de només tres o quatre dies. “Com que he parat de seguida no ha estat més greu”, explicava l'empordanesa, que té previst tornar a la competició amb diversos tornejos ITF que jugarà a Itàlia. La competició de la Bisbal queda sense gironines en el quadre. En la primera eliminatòria havia caigut la blanenca Marina Bassols, que s'havia classificat en la fase prèvia.

Zarazua, campiona de l'última edició, disputarà les semifinals avui contra Estrella Cabeza-Candela, una jugadora provinent de la fase prèvia que en el seu partit d'ahir va derrotar la vuitena cap de sèrie, Olga Sáez (3-6, 6-1 i 6-4). L'altra semifinal la jugaran Georgina García-Pérez, setena favorita, i Veronika Kudermetova, tercera. García Pérez va eliminar ni més ni menys que la primera cap de sèrie, la suïssa Jil Teichmann, per 7-5, 3-6 i 6-4. Kudermetova, que queda com a principal cap de sèrie del torneig, es va desfer de la finalista de l'any passat, Irene Burillo (7-5 i 6-1). Els dos partits de semifinals seran retransmesos per TV Costa Brava.

En el quadre de dobles, la parella formada per la russa Olesya Pervuixina i la ucraïnesa Valeria Strakhova es va imposar en la final contra la romanesa Jaqueline Cristian i la mexicana Renata Zarazua (7-5 i 6-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)