Rugbi

A repetir-ho, sense pressió

Rugbi. La Santboiana juga aquest migdia la semifinal de la divisió d'honor contra El Salvador, el mateix rival que va batre en la final de copa, que l'espera a Valladolid amb ànim de revenja

Aquest migdia, a les 13.30 hores, la Santboiana torna a Valladolid per enfrontar-se amb El Salvador, l'equip que, contra tot pronòstic, va tombar en la final de copa. Avui, però, catalans i castellans disputaran, a partit únic, la semifinal de la lliga de divisió d'honor. Arribar a aquesta eliminatòria era l'objectiu de la temporada per als del Baix Llobregat. Tota la pressió serà, doncs, per al seu rival, que durant la setmana ha anunciat que afronta el duel amb ganes de revenja. El capità de la Santboiana, Josep Balselobre, advertia a aquest diari que “potser aquestes ganes de revenja els faran jugar amb més ànsia que paciència i, si no els surten bé les coses, poden aparèixer antigues pors”. El seu company Albert Millán assegurava que viatgen “sense cap pressió i sabent què és el que hem de fer”. Serà la quarta vegada que aquests dos equips s'enfronten aquest curs. A més del brillant 16-6 de fa tres setmanes, en la final de copa, en la temporada regular el resultat al Baldiri Aldreu va ser de 32-27. L'única victòria de l'equip de Valladolid va tenir lloc en la jornada 19, per 22-13, al Pepe Rojo, precisament el mateix escenari on s'enfrontaran avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)