Tennis

Garcia i Cabeza, finalistes a la Bisbal

Tennis. Garcia va derrotar Kudermetova, tercera favorita, i Cabeza va eliminar Zarazua, actual campiona

Georgina Garcia i Estrella Cabeza disputaran avui la final del torneig ITF de la Bisbal d'Empordà després d'imposar-se ahir en els seus respectius partits de semifinals. La jornada la va obrir la catalana Georgina Garcia contra la millor cap de sèrie de les quatre semifinalistes, la russa Veronika Kudermetova (3). Garcia va excel·lir amb el seu servei i el seu revés paral·lel, i es va endur amb facilitat el primer set. La seva rival es va mostrar més agressiva en el segon, però la catalana, que recentment es va endur el títol en l'ITF de Monsó, no es va deixar sorprendre i va rematar el partit, que va acabar amb un resultat de 6-3 i 6-3.

La segona semifinal enfrontava l'actual campiona del torneig, la mexicana Renata Zarazua, contra l'andalusa Estrella Cabeza. La sevillana, deu anys més gran que la seva rival, va fer valer la seva experiència contra Zarazua i va imposar un joc agressiu. Zarazua, mentalment més dèbil que en els seus últims partits, es va veure obligada a jugar al contraatac. El primer set va tenir un mínim de disputa, però en el segon, Cabeza, que havia estat entrenada pel bisbalenc Marc Casabó, va ser l'única jugadora sobre la pista (6-3 i 6-0).

Georgina Garcia i Estrella Cabeza disputaran avui la final (11 h), en la qual està previst que hi assisteixi Manolo Orantes. L'exjugador andalús, vencedor de l'obert dels Estats Units el 1975 i finalista a Roland Garros el 1974, ja va presenciar ahir les semifinals. Avui també inaugurarà, a les deu del matí, l'exposició Raquetes Era Open, d'Emili Bosch, en la qual hi ha algunes de les raquetes que va utilitzar. La final serà retransmesa en streaming per TV Costa Brava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)