Tennis

Garcia guanya el títol a la Bisbal

Tennis. La jugadora catalana va imposar-se a l'andalusa Cabeza en tres sets (6-2, 0-6 i 6-4)

Georgina Garcia va imposar-se en la final del torneig ITF de la Bisbal d'Empordà. La jugadora barcelonina va derrotar l'andalusa Estrella Cabeza en tres sets (6-2, 0-6 i 6-4). Garcia no havia aconseguit guanyar la seva rival en els dos partits previs entre totes dues, però ahir va demostrar que es troba en forma després de guanyar, també, el torneig de Montsó i ser finalista en el de Lleida.

De fet, en el primer set va tenir un domini aclaparador del joc, amb un servei potent –fa gairebé 1,90 m d'alçada– i un bon cop de revés. Garcia també va ser resolutiva en les pujades a xarxa i es va endur la mànega per 6-2.

En el segon set, el partit va fer un gir radical. Cabeza va començar a respondre bé al servei de Garcia i va forçar errors de la seva rival. La seva experiència i fortalesa mental, afegides a una greu crisi de joc de la catalana, li van permetre endur-se el set en blanc.

El cansament físic es va començar a notar en l'última mànega. En el cas de Cabeza, per haver disputat la fase prèvia, i en el de Garcia, per haver jugat vuit setmanes consecutives fins a les últimes eliminatòries dels tornejos que ha disputat. La catalana fins i tot va necessitar els serveis de la fisioterapeuta del torneig, però, malgrat el cansament a les cames es va avançar 4-1. Cabeza va remuntar fins al 4-3 i es va posar amb pilota de 4-4. Garcia la va salvar i es va posar a un joc del títol (5-3), però l'andalusa va fer el cor fort, va salvar dues pilotes de partit i va trencar el servei de la seva rival. Amb 5-4, Garcia li tornava el trencament i segellava la victòria de la seva tercera final consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)