Futbol sala

Futbol sala

'Play-off' de Lliga

Una història de vells amics

Futbol sala. El Pozo i el Barça es veuen les cares avui en les semifinals de la lliga, un duel que s’ha repetit infinitat de vegades en format d’eliminatòria des que els catalans es van instal·lar en l’elit

Sergio Lozano va acaronar la pilota amb calma i la va situar al punt de doble penal. Les pulsacions li anaven a mil i el Palau d’Esports de Múrcia era una olla a pressió. Va agafar molta embranzida, va fer les dues o tres passes que habitualment fa més curtes i va etzibar una canonada a l’escaire de la porteria del murcià Rafa. El gol, en el primer minut de la pròrroga, decantava el cinquè partit de la final de la lliga 2011/12. Després, Wilde va fer dues dianes més quan El Pozo ho intentava amb el porter jugador i el Barça va acabar alçant, a Múrcia, la segona lliga de la seva història. “Més pressió que aquell dia no tindrem”, recorda el blaugrana Sergio Lozano. “Va costar moltíssim perquè estàvem fosos. Però va ser la meva primera lliga i la recordo de manera especial”, hi afegeix.

Els enfrontaments entre El Pozo i el Barça són una part important de la història recent del futbol sala. Finals de copa del Rei, finals de copa d’Espanya, semifinals de lliga,... Avui (13.15 h, Esport 3), a Múrcia, els dos conjunts es veuen les cares en el primer assalt de la semifinal de lliga, un nou capítol d’una sèrie amb dos grans protagonistes. “Arribem els dos equips en el millor moment de la temporada. Ells venen de guanyar la copa del Rei i nosaltres, de fer uns quarts de final solvents. Serà molt igualat”, considera Andreu Plaza, el tècnic del Barça, que només té la baixa de Rómulo. “Ells s’han tret un pes de sobre perquè ja han guanyat títols. Tenen un equip equilibrat, farcit de jugadors de molt nivell i amb una mentalitat lluitadora que valoro molt”, analitza Plaza, que recorda els Barça-El Pozo com uns partits que són genials per a l’espectador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)