Lliga Asobal

Final amb suspens

Handbol. El Barça completa la quarta lliga guanyant tots els partits després de patir de valent contra l’Osca en la jornada final

BaRÇA 30 OSCA 29

BARÇA:Ristovski (Pérez de Vargas); Saubich (2), Mem (3), Sorhaindo, Raúl Entrerríos (6), Jallouz (2), Valero Rivera (1) –equip inicial–, Lazarov (6), Syprzak (2), Víctor Tomás, Ariño (5), Antonio García (2), Viran (1) i Noddesbo.OSCA:Arguillas (Jorge Gómez); Carmona (1), Bonanno, Carró, Teixeira (7), Mira, F.J. Ariño (6) –equip inicial–, Todorovic (1), Val (2), Félez (2), Mugerza (2), Oier García (2), Diógenes Cruz, Marcelo Fuentes (6) i Garzo.PARCIALS:1-3, 5-5, 7-9, 9-9, 14-12, 15-16; 16-19, 19-21, 22-24, 25-25, 29-27 i 30-29.ÀRBITREs:Mori i Moyano. Van excloure Saubich i Mem, del Barça, i Oier, de l’Osca.PÚBLIC:1.900 espectadors.

El Barça va completar la quarta lliga guanyant tots els partits però ho va fer amb un patiment inesperat contra l’Osca, que va tenir a les mans l’última pilota per fer el gol de l’empat. El duel, previ a la final a quatre de Colònia, va començar amb l’homenatge a Lazarov i Noddesbo.

Des del primer minut l’Osca va estar molt més ficat en el partit, disposat a tota una gesta, puntuar al Palau. En la segona part la diferència va arribar a ser de tres (17-20 i 22-25) però el Barça va apujar la intensitat defensiva en la segona part i es va notar, sobretot els últims quinze minuts. En atac, Lazarov, Entrerríos i García van saber mantenir la pausa i completar la remuntada, malgrat que els aragonesos no es van rendir fins a l’últim instant.