Més esport

Gimnàstica rítmica

Natàlia Garcia guanya el Ciutat de Barcelona

Gimnàstica rítmica. La gimnasta catalana internacional es va imposar en un espectacular torneig a la búlgara Neviana Vladinova i a la israeliana Vitoria Filanovsky

La terrassenca Natàlia Garcia, arribada directament del campionat d’Europa, va ser profeta a la seva terra i va aconseguir ahir a la Vall d’Hebron la victòria en la 4a edició del Ciutat de Barcelona de gimnàstica rítmica amb 77.000 de nota final. La catalana es va endur a casa, doncs, la tradicional àmfora per a la campiona. Al podi la van acompanyar Neviana Vladinova (Bulgària, 70.400) i Victoria Filanovsky (Israel, 68.900).

La catalana Alba Sàrrias va completar el concurs complet en el 13è lloc. El públic que va omplir el pavelló va gaudir d’una competició amb un nivell altíssim i la possibilitat, al final realitzada, que Garcia fos la guanyadora, encara va donar més emoció al torneig.

En l’apartat final, van ser molt reeixides les diverses exhibicions portades a terme, des de les actuacions del gimnasta Gerard López (CE Mediterrània) campió de Catalunya de gimnàstica rítmica masculina, que va fer totalment entregat un exercici de pilota magnífic, així com l’exercici de l’actual campió d’Espanya júnior individual masculí, Ángel Darío Rodríguez, del CE Kalos Tarragona.

L’afició també va gaudir de les actuacions del conjunt estatal de categoria júnior del qual formen part les gimnastes catalanes Emma Reyes (EGR Lloret CE) i Judith Prades (CER Pratenc). Cal destacar la coreografia del Grup de Gimnàstica Rítmica del CGR i Estètica Sant Cugat conjuntament amb els esportistes del CE Jeroni de Moragas, que actuen dins del programa d’esport d’integració de gimnastes amb discapacitat, que va ser, lògicament, molt ben rebuda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)