Handbol

Handbol

copa

Traca final de copa a Lleó

Handbol. El Barça Lassa i el Fraikin Granollers, amb el desgast físic propi d’aquest punt del curs, es podrien retrobar en les semifinals si superen el debut contra l’Osca i el Bidasoa, respectivament

El FC Barcelona Lassa i el Fraikin BM Granollers tancaran la temporada aquest cap de setmana en la copa del Rei a Lleó, que estrena format amb una intensa final a vuit que s’enllestirà amb tan sols tres jornades. L’equip granollerí obrirà el foc contra el Bidasoa Irún (12.30 h) i a primera hora de la tarda (16.30 h) el Barça se les heurà amb el Bada Osca, que en l’última jornada de lliga ja va estar a punt de fer saltar la banca al Palau Blaugrana (30-29).

Si els conjunts catalans surten victoriosos d’aquest envit es veuran les cares demà, en la primera semifinal (18 h). En aquest moment del curs cap dels dos equips arriba a la competició en plenitud. El Barça s’haurà de refer del desgast físic i anímic que va significar la final a quatre de Colònia. “Ens hem entrenat poc i ben just per preparar de la millor manera possible el partit contra l’Osca. A Colònia ja vam arribar justets en algunes qüestions, i dos partits d’aquest nivell t’obliguen a donar-ho tot, però és el que hi ha. No deixem de ser el Barça i demà [per avui] sortirem al camp amb tot el que tinguem, ja veurem el que és”, explicava el tècnic blaugrana Xavi Pascual. En aquest sentit, serà providencial l’aportació d’Antonio Garcia, que no va jugar la competició europea i podrà donar oxigen a la primera línia blaugrana, castigada per la lesió de Lasse Andersson i els problemes físics que arrosseguen Wael Jallouz i Filip Jícha. Per Antonio Rama, que debuta com a primer entrenador del Fraikin Granollers perquè Carlos Viver és a Ucraïna amb la selecció espanyola femenina, el principal maldecap és la posició de lateral dret per les baixes d’Álex Márquez i Mamadou Gassama. “Jorge Silva [l’únic esquerrà] s’està entrenant bé i té confiança, amb la qual cosa haurem de buscar la manera de donar-li descans, i més si la competició s’allarga”, admet el nou primer entrenador granollerí.

Comiats

La fase final de copa significarà el comiat de dos referents de l’equip barceloní, Jesper Noddesbo i Kiril Lazarov, que el curs vinent defensaran els colors del Silkeborg i el Nantes, respectivament. Pascual hi va dedicar ahir unes paraules: “En Jesper és com un jugador de la casa. És com si hagués sortit de la masia tant per la mentalitat com pels molts anys que fa que és aquí. I en Kiril ens ha aportat un ingredient que no teníem i espero que no el trobem a faltar.” Per diverses circumstàncies, encara hi haurà més comiats en les files del Granollers: Vicente Álamo i Álvaro Ferrer es retiren; Adrià Pérez i Michal Kasal seran baixes per decisió tècnica; i Arnau Garcia s’ha vinculat amb el Tolosa.

En l’altra part del quadre, l’Abanca Ademar de Lleó, l’amfitrió, i el Naturhouse la Rioja són els favorits per enfrontar-se en les semifinals si fan els deures contra l’Helvetia Anaitasuna i el Cangas de Morrazo, respectivament.

LA PRÈVIA

Només cal mirar el partit del Palau. L’Osca té un joc molt sòlid i ens obligarà a jugar al millor nivell
Xavi Pascual
entrenador del BARÇA LASSA
Si defensem bé, atacarem menys en estàtic. El Bidasoa té moltes variants en defensa
Antonio Rama
entrenador del fraikin bm granollers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)