Voleibol

Voleibol

barça

El Barça fa un pas endavant

Voleibol. El conjunt que prepara David Lorente té lligat el retorn a Catalunya del central internacional sabadellenc Marc Altayó i també ha fitxat un atacant de la lliga francesa

El Barça té lligat el retorn a Catalunya del central internacional sabadellenc Marc Altayó, que ha acceptat la proposta blaugrana als 31 anys després de jugar quatre temporades al CAI Terol, un dels capdavanters de la superlliga, amb el qual ha guanyat cinc títols. Altayó es va formar al CN Sabadell i ha estat més de 80 cops internacional. El Barça també ha fitxat el receptor i atacant francès Guillaume di Betta (CAC), un jugador de 23 anys i 2,04 m. Alhora, el club busca un altre atacant, sigui receptor o oposat, per tancar la plantilla, en la qual també hi haurà la base del grup que aquest curs ha aconseguit la permanència de manera brillant amb un setè lloc d’entre dotze equips.

Mentrestant, l’altre equip català en la màxima categoria masculina, el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona –un altre històric–, fa mans i mànigues per materialitzar l’ascens esportiu i tenir garanties econòmiques per poder afrontar-lo. La data límit per formalitzar la inscripció és avui i l’entitat, malgrat que ha tancat diversos acords amb patrocinadors, encara no té garantits els 28.000 euros pressupostats en concepte de desplaçaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)