Voleibol

El Sant Pere i Sant Pau s’inscriu en la superlliga

Voleibol. El club encara no té tancat el pressupost –li falten 28.000 euros per als desplaçaments– i s’havia plantejat la renúncia

A pesar de les dificultats econòmiques i de no tenir tot el pressupost cobert –li falten 28.000 euros per als desplaçaments– la junta gestora del Sant Pere i Sant Pau de Tarragona que encapçala Alfonso Periáñez va decidir dilluns a la nit inscriure l’equip en la màxima categoria i no renunciar a l’ascens. La junta confia en els contactes de l’Ajuntament per trobar més patrocinadors que puguin aportar la quantitat necessària. Amb el Barça, que aquest curs va finalitzar setè, el voleibol català tornarà a tenir dos equips en la superlliga masculina, fet que no succeïa des de la temporada 2011/12. Aquell estiu, precisament, tant els blaugrana com els cooperativistes van renunciar a la superlliga per condicionants econòmics. També jugarà l’Illa Grau de Castelló, que tindrà de primer tècnic el tarragoní Enric Bescós, que s’alterna el càrrec amb el seu germà Iñaki, que aquesta temporada farà de segon. El Cajasol Sevilla, ha renunciat i entra en escena el Mediterrani de Castelló. Els altres equips són l’Unicaja Almeria, el Can Ventura Palma, el Terol, l’Eivissa, el Sòria, el Textil Santanderina i el Melilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)