Tennis

Tennis

Fi a set anys de top 100

Tennis. Marcel Granollers és actualment el 105è de l’ATP després d’haver estat situat entre els cent millors des del març del 2010. En dobles ocupa el catorzè lloc i enguany ha guanyat un títol

Els mals resultats que fins ara ha tingut aquest curs, amb tres triomfs i tretze derrotes, han abocat Marcel Granollers (Barcelona, 1986) al lloc 105è de l’ATP. Feia més de set anys, concretament des del març de 2010 –110è–, que no estava fora dels 100 millors. El juliol de 2012 va ocupar el lloc 19è, el seu millor registre. Malgrat que en dobles, formant parella amb el croat Ivan Dodig fa un bon curs –20-11, amb un títol i és 14è de l’ATP–, el cert és que les dotze eliminacions en els primers partits dels tornejos l’han fet descendir. amb un joc molt complet que li permet pujar a la xarxa, Granollers ha obtingut quatre títols en set finals en la seva carrera i és un jugador molt respectat en el circuit. Evidentment, doncs, el barceloní té prou qualitat per remuntar el vol i tornar a instal·lar-se entre els 100 primers. Amb la retirada del rapitenc Albert Montañés, el mataroní Albert Ramos queda de moment com l’únic jugador del Principat situat entre els 100 millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)