Futbol sala

Futbol sala

El Barça va per feina

Futbol sala. Abans de marxar de vacances, la direcció esportiva comunica a Bateria, Quintela que no seguiran. Rivillos, Esquerdinha i Santana figuraran en el capítol d’altes

No fa gaires hores que el Barça Lassa va perdre la lliga a Torrejón de Ardoz, però la direcció esportiva de la secció ja ha deixat la feina enllestida per marxar al més aviat possible de vacances i agafar forces de cara a l’il·lusionant curs 2017/18. Tot i que el club anirà confirmant els moviments amb comptagotes, les línies mestres ja estan traçades.

Després del partit a Madrid, José María García, fundador i emblema del Movistar Inter, criticava durament Josep Maria Bartomeu per “haver trencat un pacte de no-agressió” –que segons el Barça no existeix– entre els dos equips. García confirmava que Mario Rivillos passarà de vestir la samarreta blava de l’Inter a posar-se la blaugrana la temporada que ve. De fet, Andreu Plaza, el tècnic del Barça, mai ha negat que és un jugador pel qual té debilitat en les diverses aparicions davant els mitjans que ha fet durant la temporada. Plaza somreia, dient-ho tot sense dir res, quan se li preguntava pel jugador que és la primera alta per al curs vinent. Internacional espanyol, Rivillos és un ala polivalent, que s’associa a la perfecció amb els seus companys, que té driblatge, gol –n’ha fet 17 en la lliga que va assolir dilluns passat– i una gran capacitat defensiva. “Està lligat des del moment en què és legal fitxar un jugador que acaba contracte, com és el seu cas”, va explicar Plaza en una entrevista en el Tu diràs de RAC1. També estan lligades dues altes més; Esquerdinha i Leo Santana. Tots dos arriben de Rússia. El primer, brasiler amb passat en la lliga espanyola amb El Pozo Múrcia, té una esquerra de seda, una qualitat tècnica bestial i un xut potent capaç d’obrir la llauna en qualsevol partit. És un pivot de perfil diferent al de Ferrão, pitxitxi blaugrana d’enguany, que és més estàtic. De Leo Santana, tanca brasiler, cal destacar la seva polivalència, el seu recorregut, la seva potència i la seva contundència. És un vell conegut de l’afició blaugrana, perquè va jugar al Kairat Almat que va eliminar el Barça en les semifinals de la UEFA Futsal Cup de la temporada 2012/13. Aleshores, Santana va aixecar el títol de la màxima competició continental després de superar el Dinamo de Moscou en la final. De perfil similar, el tanca brasiler arriba per suplir la ja coneguda baixa de Rómulo, a qui el Barça va rescindir el contracte ja fa unes setmanes per irregularitats en el procés de recuperació de la seva lesió al genoll que es va fer el gener passat en un partit amistós de la selecció russa amb Portugal.

Dues baixes més

A més de Rómulo, la direcció esportiva blaugrana ha comunicat a Bateria, Quintela que no compten amb ells per a la temporada que ve. La lesió crònica al genoll de l’ala brasiler sembla que ha estat motiu suficient per comunicar la decisió a Bateria, que ha tingut un paper molt discret aquesta temporada. El de Palmitos gairebé no ha jugat i no s’ha trobat còmode a la pista en cap moment del curs.

És diferent el cas de Joselito, que també podria ser baixa. És dels tres el que més rendiment ha ofert en la seva primera temporada com a jugador del primer equip. Al jove jugador esquerrà se li ha proposat continuar com a quinzè jugador de la plantilla, fet que li donaria poc protagonisme. Ell mateix haurà de decidir si accepta la proposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)