Waterpolo

Waterpolo

aniversari

En record de la mítica final

Waterpolo. Espanya i Itàlia disputen un partit amistós avui a les Picornell, i a la mitja part es retrà un homenatge als protagonistes de la final dels Jocs de Barcelona 92 vint-i-cinc anys després

L’esperit de la mítica final de waterpolo dels Jocs de Barcelona 92 planarà avui damunt del mateix escenari, les piscines Bernat Picornell (19 h), on se celebrarà un amistós entre les dues seleccions que es van disputar l’or– Espanya i Itàlia–, però amb els jugadors actuals. A la mitja part sí que serà el torn dels protagonistes d’un dels duels més espectaculars de la història, als quals se’ls retrà un homenatge amb motiu dels 25 anys de la final.

Ahir, en la presentació del partit, Dani Ballart i Sergi Pedrerol van recordar la final olímpica del 92 en la qual se’ls va escapar la medalla d’or en la tercera pròrroga i la piscina es va convertir en un bany de llàgrimes, que van poder eixugar quatre anys després amb l’or d’Atlanta. “Vam necessitar quatre anys per superar aquella final que ens havia deixat una sensació agredolça, i vam passar moments complicats. En el moment no ho vam gaudir, tot i que era una medalla de plata”, va dir Pedrerol. “Va ser el principi d’una època prodigiosa”, va afegir Ballart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)