Handbol

Handbol

Més asos a la màniga del Barça de Xavi Pascual

Handbol. El club blaugrana arriba a un acord amb el central islandès del Veszprém Aron Palmarsson, que, com el francès Ludovic Fàbregas, arribaria a Barcelona per al curs 2018/19

La direcció esportiva de la secció d’handbol del Barça treballa mirant el present però, sobretot, el futur. Ja fa temps que els resultats acompanyen aquesta filosofia i any rere any s’intenta trampejar per ser entre els millors d’Europa tot i tenir un pressupost inferior al dels grans clubs del continent. El darrer de la llista de jugadors que vestiran la samarreta blaugrana és Aron Palmarsson, actual jugador del Veszprém hongarès, que va superar el Barça en el duel de consolació de la final a quatre de l’EHL que es va disputar el primer cap de setmana de juny. Tota una estrella mundial. Segons va informar ahir Mundo Deportivo, el Barça ha pogut lligar el fitxatge del central islandès per a la temporada 2018/19, quan ja no tindrà cap vinculació amb el seu club actual, però intentarà que el jugador pugui vestir la samarreta blaugrana abans. De fet, el central islandès té la voluntat de fer les maletes aquest mateix estiu després del canvi en la banqueta del club hongarès, però el Veszprém utilitzarà totes les seves armes per retenir la seva estrella. Palmarsson, de 26 anys, ha rebutjat ofertes molt elevades econòmicament d’equips poderosos com el PSG o el Kiel. Precisament, a la disciplina del conjunt alemany és on el futur central del Barça va fer-se un nom dins el món de l’handbol. De fet, en la primera temporada al Kiel ja va guanyar la Champions League i va ser nomenat millor jugador jove de la competició. La idea de la direcció esportiva és guardar-se aquest as a la màniga per a quan Raúl Entrerríos, de 36 anys, tanqui la seva etapa al club.

Els altres noms

El cas de Palmarsson, que si no canvien les coses en els pròxims dies arribarà a Barcelona, té una certa semblança amb el de Ludovic Fàbregas, un altre as que també es traurà de la màniga el Barça quan arribi la temporada 2018/19. Fàbregas, actual jugador del Montpeller francès, també té un any de contracte amb el seu club, però no forçarà la seva sortida com sembla que farà Palmarsson. El nom de Fàbregas, un pivot molt potent amb una gran varietat de recursos, ja es va fer públic dins d’una llista en què l’únic nom que ha oficialitzat el Barça Lassa és el de Jure Dolenec, procedent del mateix Montpeller de Fàbregas. Dolenec, que ha fitxat per cinc temporades amb l’entitat blaugrana, és un lateral dret eslovè de 28 anys amb una experiència contrastada al continent europeu. Ell és el primer d’una llista d’asos que, en un futur pròxim, vestiran la samarreta del Barça de Xavi Pascual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)