Atletisme

Lavillenie acapara el focus a París

Atletisme. La Lliga del Diamant es reprèn amb el duel entre l’astre francès i el nord-americà Sam Kendricks, que en els ‘trials’ dels Estats Units va ingressar en el selecte club dels 6 m en salt de perxa. Adel Mechaal correrà en els 3.000 metres

Després dels trials dels Estats Units i Jamaica, i de l’europeu de seleccions a Lilla, el míting de París reprèn la Lliga del Diamant amb una reunió que a priori presenta duels molt interessants. L’afició local estarà pendent de l’actuació del seu millor representant, Renaud Lavillenie, que en el concurs de perxa se les haurà, entre d’altres, amb el nord-americà Sam Kendricks, que a Sacramento va ingressar al selecte club dels 6 metres. En els 110 m tanques, la pugna serà entre el campió olímpic, el jamaicà Omar McLeod, i el rus Serguei Xubenkov, que continua competint sota bandera neutral. En triple salt, els principals favorits són nord-americans, el campió olímpic Christian Taylor, i el campió dels trials, Will Claye, que va impressionar amb un vol pròxim als 18 metres (17,91 m). Més desequilibrat sembla el duel en els 100 m femenins, en què la jamaicana Elaine Thompson (10.71) sembla intocable, tot i la presència de la velocista de la Costa d’Ivori Murielle Ahouré, que aquest curs també ha corregut sobradament per sota dels 11 segons (10.83).

L’única presència catalana a París serà la del palamosí Adel Mechaal, que només 48 hores després de córrer el 1.500 m a Barcelona participarà en un 3.000 m de molt nivell, amb diversos corredors etíops i kenyans de primera fila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)