Rugbi

Perden a casa 47 partits després

Rugbi. Els All Blacks de Nova Zelanda van ser derrotats davant de la seva afició per 21-24 pels Lions en el segon partit de la sèrie d’amistosos. L’últim cop que van perdre així va ser l’any 2009

Els All Blacks van perdre un partit a Nova Zelanda 47 partits després de l’última derrota davant de la seva afició. El Lions, un equip format per britànics i Irlandesos, els va guanyar en el segon partit de la sèrie d’amistosos que estan disputant. L’enfrontament es va jugar a Wellington i els All Blacks van caure per 21-24. La darrera derrota de Nova Zelanda a casa en un partit internacional datava de l’any 2009.

Els vigents campions mundials es van quedar amb un home menys en el minut 285 de partit per l’expulsió, amb targeta vermella, de Sonny Bill Williams, que també va ser una fita històrica. Mai un jugador neozelandès havia estat expulsat en un partit d’aquest tipus a casa. L’últim jugador de Nova Zelanda expulsat va ser l’any 1967. Tot i jugar amb un home menys tants minuts, els All Blacks guanyaven per 21-14 a deu minuts del final els Lions. Un assaig de Conor Murray transformat per Owen Farell va empatar el partit (21-21), i aquest darrer jugador va anotar un cop de càstig a dos minuts del final i va situar a davant el seu equip. Dissabte vinent tots dos equips jugaran el tercer partit de la sèrie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)