Més esport

Txell González torna a la banqueta

Voleibol. L’entrenadora de l’ascens i la primera permanència dirigirà el Bordils el tercer curs a primera estatal

Txell González es torna a fer càrrec del primer equip de l’Handbol Bordils en la primera estatal femenina de voleibol, segons va fer oficial ahir el club en una nota en la qual també assenyalava el nom de Tomàs Arias per al conjunt de la tercera catalana. Artífex de l’ascens a primera estatal i del primer curs en la categoria, la permanència en la qual es va aconseguir en la darrera jornada; la màxima responsable de la secció de voleibol del club tant en la junta sortint –va formar part també de la gestora– com en la nova espera que la tercera temporada de l’equip en l’àmbit estatal sigui més plàcida que la del debut. “Hi ha algun canvi de jugadores però l’equip ha assolit un nivell de joc que suposa un salt respecte al que va pujar”, valorava ahir.

“El nostre objectiu és la permanència. I gaudir al màxim de la categoria, que potser el primer any no ho vam poder fer perquè teníem l’angoixa fins a l’últim partit. Sabem on anem, com és la categoria. Coneixem el terreny que trepitgem i el primer any no sabíem on anàvem: no hi havíem jugat mai i cap de les jugadores havia estat abans en la categoria. Ara elles ja hi han estat dos anys i és una altra història”, va assenyalar la responsable tècnica de la secció, al club des del 1997 en la seva etapa de jugadora. El curs passat, amb Pau Llach a la banqueta, l’equip es va salvar quatre jornades abans que acabés la lliga, després de deixar encarrilada la permanència per Nadal amb un brillant primer tram de lliga. El tècnic, que havia arribat al Blanc i Verd des del Caldes, va deixar l’equip a final de curs, abans que el relleu en la junta permetés planificar aquest curs 2017/18. “Es van mantenir amb un marge de moltes jornades abans d’acabar i van aconseguir l’objectiu de manera molt còmoda”, va dir ahir González, que la temporada passada dirigia el juvenil. “Les jugadores que van pujant no les podem tenir totes en un sol equip i el seu objectiu serà pujar a segona, que aquest any han fet la fase d’ascens però no van aconseguir-lo”, hi va afegir respecte al Bordils B, que tornarà a entrenar el tècnic que va ser dos cops campió de Catalunya amb l’Hospitalet com a jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)