Handbol

Handbol

Premi per a l’Asobal

Handbol. Els dos primers classificats accediran directament a la fase de grups de la lliga de campions a partir de la temporada 2018/19

La lliga Asobal recuperarà a partir de la temporada 2018/19 la segona plaça directa per a la fase de grups de la lliga de campions. Aquestes darreres temporades el segon classificat de la lliga sempre havia hagut de jugar una fase prèvia. Espanya s’ha situat en el segon lloc del rànquing europeu rere Alemanya i per sobre d’Hongria –que baixa una posició–, França, Polònia i Dinamarca.

En les últimes temporades el segon classificat de l’Asobal necessitava una invitació directa de la federació europea per estalviar-se la fase prèvia. El rànquing, a més, permet a l’Asobal mantenir la possibilitat de tenir tres representants a la copa EHF, fet que beneficia sobretot el Fraikin Granollers, un equip que sempre lluita per les posicions preferents en la lliga espanyola i que ha disputat la segona competició europea les darreres tres temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)