Rugbi

El Barça fitxarà un ‘puma’

Rugbi. Els blaugrana incorporaran García Veiga, un jugador que ha disputat sis partits amb l’absoluta de l’Argentina

La secció de rugbi del FC Barcelona continua reforçant-se i està a punt de fitxar el talonador argentí Martín García Veiga, un fixatge que servirà per fer un pas endavant en el desenvolupament de la secció. Si es fa oficial, Martín García Veiga es convertirà en el sisè reforç per als blaugrana, el tercer de la primera línia.

García Veiga, de 31 anys, prové del Vannes, de la ProD2 francesa (la segona divisió francesa), equip amb el qual ha disputat quinze partits, dotze com a titular, en la temporada que ha estat a França. El talonador argentí es va formar al Buenos Aires Cricket & Rugby Club i l’any 2014 va fer el salt a Europa amb els Jersey Reds, de la segona divisió anglesa, equip en el qual va militar durant dues temporades.

Amb els pumas, selecció absoluta de l’Argentina de rugbi, va disputar-hi sis partits, i va debutar contra l’Uruguai el 20 de maig de l’any 2012, partit en què va aconseguir un assaig. El seu últim partit amb la selecció el va disputar el 22 de juny del 2013, quan es va enfrontar a Geòrgia. A més, també va ser convocat en dues ocasions per disputar la Vodacom Cup amb els Pampas XV, un combinat argentí que disputava la ja desapareguda competició sud-africana entre el 2010 i el 2015.

Si es concreta el fixatge, tot indica que García Veiga firmarà per una temporada, tot i que no es descarta que s’estableixi a Barcelona i a la llarga ampliï la seva vinculació amb el club blaugrana. A més d’involucrar-se com a jugador del primer equip, s’espera que el jugador argentí s’involucri en tota l’estructura de la secció i que, per tant, participi activament en el desenvolupament de les categories inferiors.

A banda de García Veiga, el Barça també incorporarà els jugadors Shengelia (l’Hospitalet), Muñiz (Vigo), Mirabet (BUC), Hogg (Cisneros) i Kovalenko (BUC).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)