Natació

El duo tècnic queda cinquè

Natació sincronitzada. Carbonell i Ramírez compleixen i les russes brillen

Ona Carbonell i Paula Ramírez no van poder millorar en la final de duo tècnic i malgrat obtenir 90,7507 punts van acabar en la cinquena posició de la prova. Les campiones van ser el duo rus format per Svetlana Kolesnitxenko i Aleksandra Paskevitx. La plata va ser per a les xineses Tingtin i Wenwen Jiang (94,0775), amb la interpretació d’un popurri flamenc, i el podi el va completar la parella ucraïnesa formada per Anna Voloixina i Ielizaveta Iakhno (92,6482 punts), a ritme de música zíngara.

Les russes van ser molt solvents i amb un exercici amb música circense van estar a un gran nivell i van calcar pràcticament la puntuació del preliminar, liderats per una espectacular Kolesnitxenko, la nova gran estrella solista de l’equip rus.

Amb l’or aconseguit per la nedadora, la russa ha aconseguit la seva catorzena medalla d’or en un mundial, amb què iguala en el palmarès Anastàsia Davidova. Només les llegendàries Svetlana Romaixina i Natàlia Istxenko, amb 22 ors, n’han guanyat més que ella.

Les catalanes, que ofereixen un exercici molt més competitiu en el lliure que en el tècnic, van tornar a interpretar Les formes de l’aigua, una composició de Toni Mir que és una nova versió de la presentada en els Jocs de Rio, encara que ara la principal diferència és l’estrena de Paula Ramírez com a parella d’Ona Carbonell.

Amb tot, la cinquena plaça suposa igualar la posició aconseguida en la cita olímpica.

Duo tècnic
1r. Rússia 95,051
2n. Xina 94,0775
3r. Ucraïna 92,6482
5è. Ramírez/Carbonell 90,7501
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)