Handbol

Handbol

barça

Lenne, més talent francès per al Barça Lassa

Handbol. El jove extrem internacional es vincula per quatre temporades amb el conjunt blaugrana després de militar al Sélestat AHB

El FC Barcelona Lassa ha fet oficial el fitxatge de Yanis Lenne per a les quatre temporades vinents. El jove extrem de 21 anys és internacional amb la selecció de França i procedeix del Sélestat, equip que ha baixat aquesta temporada a la D2 francesa. Aquest descens ha precipitat la marxa de Lenne a l’entitat blaugrana, que, segons algunes fonts, hauria pagat al conjunt francès els 50.000 euros que estipulava la seva clàusula de rescissió. Lenne, una de les joves figures de l’handbol francès, ja va aconseguir una medalla de plata en l’europeu sub-18 el 2014 i una d’or en el mundial sub-19 el 2015, i ja ha debutat amb la selecció absoluta.

Lenne arriba al Palau per reforçar la posició d’extrem dret, després que Joan Saubich abandonés l’entitat catalana i anunciés que es retirava. El francès compartirà posició amb Víctor Tomàs, capità de l’equip. Yanis Lenne va ser el tercer màxim realitzador del Sélestat la temporada passada amb 60 gols en 24 partits, superat per Rudy Seri i Kosta Savic, que van marcar 99 i 82 gols, respectivament.

Amb aquest fixatge ja són quatre els jugadors francesos que formaran part de l’equip de Xavi Pasqual. El Barça ja va incorporar l’estiu passat dos joves francesos: el lateral dret Dika Mem, de 19 anys, i el lateral esquerre Timothey N’Guessan, de 24 anys. A aquests dos joves s’ha de sumar Cédric Sorhaindo, pivot blaugrana de 33 anys que milita al Barça Lassa des del 2010. De cara a la temporada que ve el conjunt blaugrana ja té lligada la incorporació del que serà el cinquè internacional francès de la plantilla, el nord-català Ludovic Fàbregas. D’aquesta manera el Barça continuarà en la línia d’apostar per joves amb talent. Lenne és el segon fitxatge del Barcelona Lassa per al curs que ve, després de Jure Dolenec, que suplirà la baixa de Kiril Lazarov.

LA XIFRA

4
francesos.
Lenne se sumarà als també francesos Sorhaindo, Mem i N’Guessan
Yanis Lenne
Extrem 1,87 m
Colmar França
29-09-1996 21 anys
Trajectòria
2015-17 Sélestat AHB
2017-? FC Barcelona Lassa
Internacional
França sub-18 5 partits
França sub-19 9 partits
França sub-20 7 partits
França 3 partits
Estadístiques 2016/2017
Partits 24
Gols
60
Percentatge d’encert
54,55%
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)