Natació

Natació sincronitzada

El duet s’abona al cinquè lloc

Natació sincronitzada. Les catalanes Ona Carbonell i Paula Ramírez van ser cinquenes en la final del duet lliure, però es van acostar més al podi. El títol el van guanyar les russes

El duet d’Ona Carbonell i Paula Ramírez va repetir el cinquè lloc en la final del lliure i sembla abonat a aquesta plaça. Les catalanes ja havien estat cinquenes en la preliminar i la final del duet tècnic, i també en la classificatòria del duet lliure. En la final d’ahir al matí van repetir aquesta posició però es van acostar una mica més al podi, i van quedar a un punt i mig de la tercera posició i de la medalla de bronze. Ona Carbonell i Paula Ramírez van rebre una puntuació de 91.7333, i van millorar els 91.3667 punts de la preliminar. El duet català es va formar després dels Jocs de Rio de l’any passat i encara té molt de recorregut i coses per millorar. Aquest va ser el debut de Paula Ramírez en un gran campionat en aquesta modalitat, i tant ella com Ona Carbonell esperen que la parella que formen tingui continuïtat en el futur, malgrat que en aquest mundial no hagin pogut pujar la podi.

La tercera posició del mundial va ser molt disputada entre el conjunt japonès format per Yukiko Inui i Kanami Nakamura i les ucraïneses Anna Voloixina i Ielizaveta Iakhno, que van ser les que van aconseguir pujar al podi. Ucraïna va tenir una puntuació de 93.2667 i va superar per només 0,13 punts les japoneses, que van arribar fins als 93.1333. Les dues primeres posicions van ser molt més clares. El títol de campiones el van aconseguir les russes Svetlana Kolesnitxenko i Alexandra Patskevitx, que van dominar amb molta claredat amb 97.000 punts. El conjunt rus va quedar al davant del duet de la Xina, que està entrenat per la catalana Anna Tarrés i format per les germanes bessones Tingtin i Wenwen Jiang, de 34 anys i que han tornat a un gran campionat després d’un temps sense competir.

LES PROTAGONISTES

L’exercici ha sortit millor que en el preliminar, que era l’objectiu, així que estem contentes i cansades
Ona Carbonell
Duet lliure
1r. Rússia 97.0000
2n. Xina 95.3000
3r. Ucraïna 93.2667
4t. Japó 93.1333
5è. O. Carbonell i P. Ramírez 91.7333
6è. Itàlia 90.5667
7è. Canada 89.0000
8è. Grècia 87.6333
Crec que hem fet un treball increïble. hi hem posat tota l’ànima, tot el cor. Estic molt orgullosa i supersatisfeta
Paula Ramírez

Millorar el sisè lloc en la final de l’equip lliure

La final de l’equip lliure es disputarà aquest matí i el conjunt espanyol intentarà millorar la sisena posició en què va acabar en la preliminar. Espanya no va arribar als 90 punts, va ser superada per Itàlia, un equip que no sol estar a davant seu, i és a tres punts de les places de podi. També tornaran a la piscina els catalans Berta Ferreras i Pau Ribes per disputar el preliminar del duet mixt lliure. En la final del tècnic, Ferreres i Ribas van aconseguir la cinquena posició. Ahir al vespre l’equip espanyol de combo va disputar la classificatòria i va acabar en la cinquena posicióš.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)