Waterpolo

L’equip d’Oca jugarà els vuitens contra la Xina

Waterpolo. El conjunt espanyol va complir el tràmit i va tancar la primera fase amb una contundent golejada contra la feble Sud-àfrica

sud-àfrica 3 Espanya 17

SUD-ÀFRICA:Thomas; Penney (1), Paley, Schooling, Hallendorff, Barrett (1), Wilson –equip inicial–; Wessels, Keevy, Faulmann, Manson, Smit (1) i White.ESPANYA:Ester; A. Espar (1), B. Ortiz (2), M. Ortiz, C. Espar (1), Peña (2) i Leitón (4) –equip inicial–; Bach, Crespí (1), Lloret, Forca (5), Gual (1) i Domene.PARCIALS:1-4, 0-6, 1-2 i 1-5.ÀRBITRES:Dutilh-Dumas i Salnichenko. Exclusions: Barrett, White (2), Schooling (2) i Mati Ortiz. Eliminada: Penney.

La selecció espanyola va complir el tràmit contra Sud-àfrica amb una golejada i demà (19 h) es jugarà l’accés als quarts de final del mundial contra la Xina. El conjunt africà no va ser rival per al combinat de Miki Oca, que a la mitja part ja havia sentenciat el partit amb un parcial d’1-10.

Amber Penney va respondre al gol inicial de Paula Leitón, però la resistència rival va ser un miratge. Efectives en atac, aprofitant la majoria de jugades en superioritat, i còmodes amb la defensa zonal davant la inoperància del conjunt sud-africà, l’equip espanyol va anar ampliant l’avantatge, especialment en el segon quart, que es va resoldre amb un contundent 0-6. Amb el partit decidit, Oca va fer debutar la jove portera del CN Terrassa Sandra Domene en el lloc de la titular Laura Ester. Després d’un quart molt ranci (1-2), amb bones intervencions de Rebecca Thomas, Paula Leitón va completar la seva bona feina des de la boia amb una quarta diana i va cedir el relleu a Judit Forca, que es va destapar en el tram final per convertir-se en la màxima golejadora del partit, amb cinc gols.

La Xina, el pròxim rival d’Espanya, va acabar tercera del grup A després de perdre clarament contra Itàlia, per 15-8.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)