Ciclisme

Catalunya obté el seu tretzè títol estatal

Ciclisme. Domini aclaparador en la cursa per relleus que obria l’estatal de BTT a Cofrentes, amb Duran i Cullell obrint i tancant la cursa

Jofre Cullell travessant la línia d’arribada amb una roda aixecada. És la imatge del tretzè títol estatal de la selecció catalana en la prova de relleus del campionat estatal d’ahir a Cofrentes, el quart seguit i el setè dels darrers vuit anys. Catalunya va dominar la cursa de bon començament, amb Josep Duran –avui cercarà de revalidar el seu títol sub-23– en el primer relleu i amb mig minut d’avantatge l’elit andalús. Francesc Guerra, l’elit català, va fer créixer el marge fins al minut i mig, i la noia, Magda Duran, fins als tres. Jofre Cullell, que també defensarà el seu títol júnior, demà, va deixar el marge en 4 sobre València, plata, i 5 sobre Andalusia, bronze.

“Estem tots molt contents de com ha anat. I ha estat més complicat del que sembla, que des de fora es pot veure tot més fàcil. I sempre s’ha de lluitar, del començament al final”, va dir Josep Duran.

La CCI de Banyoles, al febrer

La prova inaugural de la Copa Catalana Internacional, que aquest any va estrenar la categoria UCI Hors Class –única a l’Estat–, es disputarà dues setmanes abans del que era habitual pel calendari de la copa del món, que començarà el cap de setmana que es feia la Clàssica. La prova, amb els millors especialistes de XCO, serà el 24 i 25 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)