Natació

Natació sincronitzada

Mundial de natació

Dos cinquens llocs més

Natació sincronitzada. L’equip de combo i el duet mixt van posar punt final a l’actuació de la selecció espanyola en el mundial

La selecció espanyola de natació sincronitzada va finalitzar la participació en el mundial amb dos cinquens llocs més. L’equip de combo va aconseguir la cinquena plaça amb una puntuació de 90.6667. En l’única modalitat en què no participa Rússia, Espanya també va ser superada per Itàlia, quarta amb 91.6667. El títol va ser per a la Xina (96.1000) i van completar el podi Ucraïna i el Japó. La darrera prova va ser el duet mixt lliure, en què els catalans Berta Farreras i Pau Ribes també van ocupar el cinquè lloc amb una puntuació de 85.7333. La parella catalana es va quedar a tres punts del podi que va ocupar els Estats Units. Farreras i Ribes van repetir el cinquè lloc del duet mixt tècnic. El títol va ser per a Rússia (92.600) que no es va deixar sorprendre pels italians (91.1000) com havia passat en el duet mixt tècnic.

Nova seleccionadora

La japonesa Mayuko Fujiki serà la nova seleccionadora espanyola a partir de l’octubre en substitució de la catalana Esther Jaumà, que finalitza contracte i no ha estat renovada. Serà la tercera etapa de Fujiki en l’equip estatal, el primer com a màxima responsable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)