Waterpolo femení

Mundial de natació

Reacció ferma

Waterpolo. L’equip de Miki Oca perdia per 2-0 però va redreçar el rumb i jugarà els quarts contra Grècia

XINa 5 ESPANYA 13

XINA:Lin; Mei, Xiong, Niu (1), Guo, Cong i Zhao (2) –equip inicial-; Bi (1), Nong, Zhang, Chen (1) i Zhang.ESPANYA:Ester; Anni Espar (2, 1 p), Beatriz Ortiz (4), Matilde Ortiz (1), Clara Espar, Peña i Leitón (2) –equip inicial–; Crespí (2), Forca (2), Gual, Lloret i Bach.PARCIALS: 2-1, 1-4, 1-5 i 1-3.

La selecció espanyola, amb dotze jugadores catalanes, va derrotar ahir la Xina remuntant un 2-0 inicial i jugarà demà els quarts del mundial contra la selecció grega (22 h).

El conjunt de Miki Oca va seleccionar malament els llançaments en el tram inicial del partit. Tot i fer una bona defensa, a més, va encaixar dos gols en superioritat de les asiàtiques (2-0). Mati Ortiz, aprofitant una assistència d’Anni Espar, va obrir la llauna des de la boia i el primer quart es va acabar amb 2-1. En el segon, Espanya va millorar la seva selecció i va marxar cap als vestidors amb el duel encarrilat (3-5) amb un darrer gol d’Anni Espar en què la pilota no va entrar del tot. El conjunt de Miki Oca va seguir plasmant la seva superioritat en el tercer quart, en el qual va obtenir un parcial favorable d’1-5 –tot i que la Xina s’havia tornat a acostar a dos gols: 4-6– que va deixar sentenciat el partit. Espanya va aprofitar quatre de les vuit superioritats de què va disposar. Les xineses es van basar en el llançament exterior. L’equip espanyol masculí, per altra banda, es juga avui contra Rússia (22 h) l’accés a quarts.