Golf

Jordan Spieth es distancia

Golf. El nord-americà es va situar amb onze cops per sota del par del camp i afrontarà la darrera jornada de l’Obert Britànic amb tres cops d’avantatge

El títol de l’Obert Britànic és una mica més a prop de Jordan Spieth després de la seva volta de 65 cops en la tercera jornada que el van distanciar una mica més dels rivals. El nord-americà suma 199 cops (-11) i en té tres d’avantatge sobre el seu compatriota Matt Kuchar, que està en els 202 (-8). Tots dos van acabar la segona jornada en les dues primeres posicions i amb dos cops d’avantatge per a Spieth. En la tercera jornada van compartir recorregut i Jordan Spieth sempre es va mantenir al davant gràcies als cinc birdies que va fer i que el van portar a entregar una targeta de 65 cops. Kuchar en va aconseguir dos més, set, però va fer un bogey i un doble bogey i només va poder treure quatre cops al camp al fer un recorregut de 66 cops. Spieth, campió del Masters d’Augusta i de l’obert dels Estats Units l’any 2015, té un clar avantatge de sis cops respecte als dos jugadors que estan empatats en la tercera posició. El canadenc Austin Connelly i el nord-americà Brooks Koepka van finalitzar el dia amb 205 cops (-5) i aspiren a donar la sorpresa en la darrera jornada que pot estar marcada pel temps. Ahir hi va haver estones de sol brillant i també de forts i ràpids aiguats, que van posar a prova la resistència dels jugadors sobre el camp.

La millor volta de la jornada la va aconseguir el sud-africà Branden Grace que va entregar una targeta de 62 cops, vuit per sota del par del camp, que està situat en 70 cops. Aquest resultat és històric, ja que és la millor volta que s’ha fet mai en un torneig de Grand Slam. Branden Grace va pujar quaranta posicions en la classificació i es va situar en la cinquena plaça amb 206 cops (-4). El sud-africà va fer vuit birdies i en els altres deu forats va acabar en el par.

El canari Rafael Cabrera-Bello va finalitzar amb 207 cops (-3), a vuit del líder, després de fer dos birdis en els dos darrers forats i és setè. El castellonenc Sergio García, guanyador del Masters d’Augusta, va millorar respecte als dies anteriors i va acabar amb 210 cops, en el par del camp. El basc Jon Rahm no va estar encertat i suma 213 cops (+3).

DE RÈCORD

Branden Grace va fer la millor volta de sempre en un torneig de Grand Slam amb 62 cops

ELS ESPANYOLS

Cabrera-Bello va acabar a vuit cops del primer, García és a onze cops i Rham, a catorze
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)