Waterpolo

La fe mou muntanyes

Waterpolo. La selecció femenina, amb 12 catalanes, s’imposa a Grècia en la tanda de penals i jugarà a les semifinals contra Canadà

GRÈCIA 10 (2) ESPANYA 10 (4)

GRÈCIA:Tsoukala, V. Diamantopoulou, Avramidou (2), Manolioudaki , Plevritou (2), C. Diamantopoulou –equip inicial–, Kouvodou, Eleftheriadou (1), M. Plevritou, Chydririoti, Kotsia (3) i Xenaki (2). ESPANYA:Ester, Anna Espar (1), Bea Ortiz (4), Mati Ortiz (1), Clara Espar, Peña, Leitón (1) –equip inicial–, Bach, Lloret, Forca (3), Crespi, Gual i Domene.PARCIALS:3-2, 2-2, 2-2 i 3-4. (4-2, penals).ÀRBITRE:Naumov i Putnikovic.

La selecció espanyola femenina de waterpolo, amb 12 jugadores catalanes, va certificar a Budapest el seu retorn a les semifinals d’un campionat del món derrotant en els quarts de final Grècia (10-10) en una tanda de penals en què Lloret va fer el gol definitiu. Abans, Forca havia fet l’empat a 10 a només tres segons del final. La jugadora del CN Sabadell i la seva companya Bea Ortiz van ser les grans figures de l’equip (7 gols entre les dues) en un partit en què Grècia no va consolidar el seu domini quan va tenir la possibilitat de fer-ho, sobretot en el segon quart (4-2). La selecció va sobreviure amb la lluita de Leitón i Crespi en la boia, bones aturades d’Ester i un gran encert en les jugades de superioritat (7 de 10). El rival en les semifinals serà el Canadà que, contra tot pronòstic, va derrotar la selecció local, Hongria (4-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)