Waterpolo

Espanya vol tancar el mundial amb el novè lloc

Waterpolo. S’enfronta al Japó, un equip ràpid i força imprevisible (12 h)

La selecció espanyola masculina tanca aquest migdia (12 h) el mundial enfrontant-se al Japó amb la novena posició en joc. Després de no participar en la darrera edició, Kazan 2015, i de ser setè en els Jocs de Rio, l’equip estatal ocuparà el pitjor lloc en un mundial des de l’any 1978, quan va ser dotzè. L’equip japonès és el cas contrari, perquè, faci el que faci, aconseguirà el millor resultat en un mundial i superarà l’onzena plaça del 2011.

El Japó va ser tercer del seu grup, en el qual només va guanyar els Estats Units per 15-7, en els vuitens va perdre contra Grècia (4-14) i en el primer encreuament per acabar novè va derrotar Brasil (9-7). La selecció japonesa busca la velocitat en el seu joc perquè físicament no pot lluitar de tu a tu amb els seus rivals, i també li agrada ser força imprevisible en les seves accions. Seiya Adachi és el seu màxim golejador, amb onze gols, i la resta estan molt repartits.

Els jugadors d’Espanya i el Japó es coneixen bé perquè les dues seleccions van fer entrenaments conjunts en el CAR de Sant Cugat abans de viatjar cap a Hongria per jugar el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)