Tennis taula

Els rivals de la nova categoria

Tennis de taula. El CTT Olot Amerlander masculí i el TT Cassà i el TT Tramuntana Figueres femenins, que van pujar a la divisió d’honor, ja saben en quins grups competiran aquesta temporada i on s’hauran de desplaçar

Els tres equips de les comarques gironines que aquesta temporada competiran en la divisió d’honor, la segona categoria estatal, el CTT Olot Amerlander en la masculina i el TT Cassà i el TT Tramuntana Figueres en la femenina, ja saben en quins grups competiran i contra quins rivals. En la divisió d’honor masculina hi ha dos grups de dotze equips, i l’equip olotí jugarà en el grup 2. Dels sis equips que van aconseguir l’ascens, cinc han anat a parar en aquest grup. L’Olot Amerlander jugarà contra el Quadis Mataró, l’Optica Llull Ripollet, el Borges, el Termotur Calella i el Sosmatic Badalona. Els dos darrers van pujar amb l’Olot. Al País Valencià visitarà l’Alacant i i l’Alzira Camarena, que també va pujar, i a terres andaluses es trobarà amb l’Huetor Vega –recent ascendit–, el Cortijo La Matanza La Zubia, el Mijas El Paraiso de las Fiestas i la Fundacion Cajasol Híspalis.

En la divisió d’honor femenina hi ha dos grups de deu equips i el Cassà i el Tramuntana Figueres són en el grup 1, on han anat a parar els quatre equips que van aconseguir l’ascens. Els rivals catalans seran l’Autoescola Tatchenol Ripollet i el Girbau Vic, que també va pujar. El Cassà i el Tramuntana també jugaran contra quatre equips gallecs, el Cidade Naron, l’Oroso Rios Sangiao, l’Arteal i el Visit Pontevedra, i tindran dos desplaçaments al País Basc, per jugar contra el Proyem Gasteiz i l’Irun Leka Enea, que també va pujar.

La superdivisió

En la màxima categoria només hi ha un equip de les comarques gironines, el CER l’Escala en la superidivisió masculina. Els dotze equips formen un grup únic i les novetats són el Mediterraneo València i el Vilagarcia Cocinas Bulthaup gallec, que van aconseguir l’ascens el curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)